Fantacine.com

Sådan Count Kulhydrater for Pediatric Diabetes Patienter

Når et barn har type 1 diabetes, er hans krop ikke producerer et hormon kaldet insulin, som han har brug for til effektivt at bruge glukose til kroppens funktioner. Insulininjektioner afhjælpe manglen. For at holde sit blodsukker niveau inden for et målrettet interval, skal barnet eller hans pårørende balancere maden han spiser med insulin han har givet. Kulhydrater eller kulhydrater, er næringsstoffer, der nedbrydes til glukose i kroppen. Carb optælling giver de nødvendige data til at indsprøjte den rigtige mængde insulin.

Instruktioner

1 Lær, hvad fødevarer indeholder kulhydrater. De største kilder til kulhydrater omfatter korn som brød og pasta, frugt, grøntsager, bønner, rodfrugter som kartofler, de fleste mejeriprodukter undtagen ost, desserter, og regelmæssig sodavand. De fleste fødevarer, der ender i "ose" (f.eks, saccharose, fructose og maltose) er også kulhydrater.

2 Læs Ernæring Fakta etiketten. Mest emballerede fødevarer angive portionsstørrelse, og de samlede kulhydrater i pakken.

3 Beregn hvor mange carbs dit barn vil spise. Hvis pakken indeholder 10 gram kulhydrater pr servering og tre betjener størrelser, kan dit barn spiser en portion, eller 10 gram kulhydrater. En sulten teenager, på den anden side kan spise to portioner, for i alt 20 gram carbs.

4 Forskning carb tæller i almindelige fødevarer. Når du går til købmanden og købe frisk frugt og grøntsager, vil du ikke finde Carb tæller. Heldigvis, her er masser af bøger og software, liste Carb tæller for almindelige fødevarer. Nogle er endda liste produkter ved mærke. Hold en let-tilgængelige liste over fødevarer, du ofte tjene dit barn, så du ikke behøver at konstant at slå op tæller.

5 Brug en fødevare skala at veje produkter som brød eller suppe, tøddel den samlede vægt ned i gram, og derefter se op den procentdel af kulhydrater typisk findes i de fødevarer i en opslagsbog. For eksempel franskbrød har en carb faktor på 50 procent, hvilket indikerer, at halvdelen af ​​produktet er kulhydrat. Hvis du et stykke breadweighs 60 gram, ville carb tæller 50 procent af 60 eller 30 gram.

6 Samlet de carb tæller for et måltid. Kig på menuen hele for dit barns måltid, vælge den relevante metode til carb optælling, og tilføje op kulhydrater i alt, hvad du tror, ​​han vil spise.

7 Beregn dit barns insulinbehov. Dit barns læge vil give dig en insulin-til-kulhydrat-forholdet designet til at holde hende i et målområde for blodsukkeret. For eksempel kan du blive bedt om at give én enhed af hurtigtvirkende insulin for hver 20 gram kulhydrat i et måltid. En 80 grams måltid, så ville blive opvejet af fire enheder insulin.

TIPS

  • Nogle fast food restauranter tilbyde online lister over næringsindhold mad til deres menuer, så du kan beregne dit barns kulhydrat indtagelse før tid. Du kan også bede om en skriftlig notering på webstedet på restaurant.

        

Udgiv min kommentar