Fantacine.com

Hvad er fordelene ved at tage CoQ10?

Coenzym Q10 (CoQ10) er grundlaget for en kontroversiel supplement behandling, der ansøger om ydelser for en række kroniske sygdomme og fysiske lidelser i mennesker. CoQ10 er et naturligt enzym, der er nødvendig for grundlæggende cellefunktion. Det er produceret af den menneskelige krop. Nogle undersøgelser viser, at lave niveauer af CoQ10 er forbundet med visse sygdomme og kroniske tilstande. Hvad er ikke påvist, er en konsekvent terapeutisk fordel til CoQ10 kosttilskud til behandling eller forebyggelse af disse betingelser.

Kardiovaskulær

Tidlige undersøgelser viser, at CoQ10 reducerer systoliske blodtryk lidt og højt blodtryk er ofte forbundet med reducerede lave CoQ10 niveauer om de lave niveauer måske ikke er sygdomsfremkaldende. Undersøgelser af enzymets brug i dilateret eller hypertrofisk kardiomyopati, hjerteanfald, angina, mitralklapprolaps hos børn, behandling af hjertesvigt, lipidsænkende behandlinger, hjertesygdomme og hjerte beskyttelse under operationen har vist begrænsede resultater og afvente bedre uddannelsen før CoQ10 kan anbefales som kardiovaskulær behandling.

Neurologisk

Lovende foreløbige beviser tyder på, at CoQ10 kosttilskud kan bremse, men ikke helbrede, demens hos mennesker med Alzheimers sygdom og har nogle terapeutiske virkning i forebyggelse eller behandling migræne og Parkinsons sygdom, selv om der er behov for mere forskning.

neuromuskulær

Muskeldystrofi, Friedreichs ataksi, kronisk træthedssyndrom og motion ydeevne har alle vist en reaktion på CoQ10 terapi.

øjensygdom

Myopatier, encephalomyopathies, aldersrelateret makuladegeneration og Kearns-Sayre syndrom har reageret på CoQ10 i tidlige studier, men der er behov for yderligere undersøgelser.

Kræft

CoQ10 er blevet vist at reducere bivirkninger af kemoterapi stoffer som anthracyclin og doxorubicin at beskytte hjertet og til at reducere virkningerne af myelodysplastisk syndrom og i post-cancer kirurgisk helbredelse. Igen er resultaterne kun er brug indledende og yderligere forskning.

Andre effekter

CoQ10 kan gavne andre betingelser, når de anvendes sammen med andre behandlinger i forhold såsom astma, gummi sygdom (parodontitis), lav sædkvalitet og nyresvigt. CoQ10 er stadig ikke en dokumenteret effektiv behandling til stort set alle af disse, til trods for påstande om forebyggende effekter ved mange producenter og alternative medicin praktiserende læger.


        

Udgiv min kommentar