Fantacine.com

Sådan Heal en Broken kravebenet Bone

Sådan Heal en Broken kravebenet Bone


En brækket kravebenet, eller kraveben, er en smertefuld oplevelse, men opsvinget er forholdsvis ligetil, hvis du har en simpel fraktur. En simpel fraktur er en enkelt pause i stedet for pauser i flere pletter eller knust knogle. Den kravebenet er oftest brudt under falder, når du bruger dine hænder til at fange dig selv, eller når du opretholde et hårdt slag på ydersiden af ​​din skulder, der komprimerer kraveben. Babyer kan også bryde en kravebenet under fødslen processen.

Instruktioner

1 Gå til skadestuen for en X-ray eller konsultere din sundhedspleje udbyder, hvis du tror du har brudt en knogle.

2 Hold din arm i en slynge i den første uge, efter at du har brudt dit kravebenet. En slynge holder din skulder kompleks immobiliseret og hjælper knoglen til at begynde helbredelse. Anvend is at minimere opsvulmning og hvile så meget som muligt. Husk, at dette er en generel tidslinje; din sundhedspleje udbyder vil give dig oplysninger om netop din skade, og du bør følge dette råd.

3 Efter den første uge, erstatte slyngen med en figur-otte sele. Denne enhed ombrydes omkring dine skuldre, og kan strammes mellem skulderbladene. Formålet er at forbedre din kropsholdning, så din kravebenet vil helbrede korrekt.

4 Rådfør dig med din læge om, hvor længe du har brug for at bære en støtte-enhed, såsom en figur-otte sele. Tiden kan variere baseret på omfanget af din skade, men to til tre uger er omkring gennemsnittet.

5 Hvil din kravebenet ved at undgå løft eller overdreven bevægelse, så længe smerten fortsætter. Fuld vifte af bevægelse vil typisk vende tilbage omkring seks uger efter skaden opstår. Knogleheling og reparation vil fortsætte i et år eller mere, men det er ikke mærkbar efter to til tre måneder.

TIPS

  • Mens ibuprofen er godt for muskelsmerter og ømhed, acetaminophen er bedre for knogle skader.
  • Skub ikke dine grænser ved at løfte tunge genstande eller ved at forsøge at øge din vifte af bevægelse; disse evner vil komme tilbage naturligt med tiden.
  • Hvis du får ordineret narkotika til smertelindring, ikke køre bil eller betjene maskiner, indtil du ved, hvordan du er berørt af medicinen.
  • Følg din læge råd om hvordan man skal behandle og helbrede dit brudt kravebenet knogle.

        

Udgiv min kommentar