Fantacine.com

Ekkokardiografi hos børn

Ekkokardiografi hos børn


En ekkokardiografi er en ultralyds specifikt af hjertet, under anvendelse af lydbølger at se strukturen og blodgennemstrømningen af ​​hjertet. Det er en smertefri og ikke-radioaktiv fremgangsmåde til diagnosticering af hjerteproblemer. Da patienten skal være stadig kan sedation være nødvendigt med små børn.

Før proceduren

Normalt, når børn yngre end tre eller fire år har en ekkokardiografi, får de en beroligende at hjælpe dem med at slappe af og være stille for testen. Hvis barnet skal bedøvet, vil der være begrænsninger på, hvad de kan spise og drikke i timerne før testen. Børn, der ikke behøver at blive bedøvet har generelt ingen sådanne begrænsninger.

Under proceduren

Børn vil ligge på senge i en lille vinkel under testen, og skal være meget stille. Den sonographer vil anvende en gel på brystet til at optimere ultralyd billedet, og vil derefter flytte en sonde rundt om barnets bryst for at få et billede af barnets hjerte. Resultaterne af testene kan gives umiddelbart efter proceduren, eller under et opfølgende besøg. Dette afhænger af sværhedsgraden af ​​ethvert problem detekteret, samt procedurerne i klinikken eller hospitalet.

Efter indgrebet

Hvis barnet ikke krævede sedation, vil han normalt være i stand til at genoptage normal aktivitet, medmindre blev opdaget et alvorligt problem. Hvis barnet blev bedøvet, generelt behov han at tilbringe tid i bedring, indtil han havde en drink juice og spist en lille snack. Barnet vil generelt være groggy og ud af balance resten af ​​dagen. Ved kørsel hjem, bør en voksen sidde på bagsædet ved siden af ​​barnet til at bistå i tilfælde af opkastning.


        

Udgiv min kommentar