Fantacine.com

Hvordan laver tegn Invincible i Final Fantasy 6

På grund af en programmering bug, den MBlock dygtighed afgør, hvor godt en karakter i Final Fantasy 6 kan unddrage sig enhver form for angreb, uanset om magisk eller fysisk. Hvis et tegn kan hæve sin MBlock statistik til 128 procent eller højere, vil han undvige hver enkelt angreb, uanset hvor kraftfuld.

Instruktioner

1 Pisk den første halvdel af spillet og gå videre til World of Ruin. Find de tegn Locke og Setzer og overtale dem til at deltage i gruppen igen, og derefter få dine hænder på det nye luftskib.

2 Travel til byen Narshe med Locke på slæb og få ham låse dørene til de forskellige bygningen, indtil du finder de våben 'butik. Indtast butikken og gå ned ad trappen, så har partiet tale med butikken ejer, der sidder ved siden af ​​sengen.

3 Spørg butikken ejeren til at smede Ragnarok Esper til et våben. Han vil derefter give dig Ragnarok sværd, som vil hæve MBlock af enhver karakter magtudøvelsen det med 50 procentpoint.

4 afværge til minerne i nord af husene i Narshe, indtil du ser en bro. På forsiden af ​​broen, vil partiet blive angrebet af en is drage. Efter slaget vil gruppen får en Force Shield, som vil hæve MBlock af enhver karakter, der udstyrer den med 70 procentpoint.

5 Fly luftskibet til trekanten-formede ø og bekæmpe Zone Eater monster. Det vil sluge partiet og transportere dem til et nyt område. En skattekiste i dette område har Genji Armor. Udstyre denne rustning på et tegn for at hæve figurens MBlock med 80 procentpoint.

TIPS

  • Mange elementer i spillet hæve Unddrage statistik. Mens dette stat bør kontrollere, hvor godt en karakter kan forsvare sig mod fysiske angreb, er det faktisk ikke gøre noget som helst. Den MBlock statistik er den eneste stat i spillet, som påvirker, hvor godt tegn kan unddrage sig skader.

        

Udgiv min kommentar