Fantacine.com

Brain øvelser for at forbedre kognition

Måske har du begyndt at opleve mentale blokeringer oftere end normalt. Eller måske mens du har været midt i en samtale, du pludselig tegne en blank og er ude af stand til at tænke på den perfekte ord for at fuldføre din sætning. Disse er alle eksempler på dårlig kognitiv funktion. Ligesom musklerne i din krop vil miste deres styrke, når de ikke arbejdede, vil din hjerne mister sin evne til at fungere, når det ikke udnyttes. Derfor udfører hjerne øvelser hver dag kan hjælpe din hjerne bliver skarpere end nogensinde før.

De fem kognitive funktioner

Efterhånden som du bliver ældre, din evne til at forblive mentalt stærk begynder at falde; din kognition er ansvarlig for dette. Men hjernen øvelser kan hjælpe med at forbedre din kognitive evner.

Inden din hjerne, der er fem hovedfunktioner, som omfatter dine kognitive evner: hukommelse, visuel-rumlige færdigheder, sprog, opmærksomhed og udøvende funktion. Stimulering disse funktioner på regelmæssig basis hjælper med at forbedre dine kognitive evner.

Minde

Hukommelse spiller den største rolle i alle kognitive funktion og aktivitet din hjerne deltager i, herunder ræsonnement og mentale beregninger. En række af hukommelse typer er på arbejde i din hjerne hver dag; dog kan du ikke genkende dem, indtil en af ​​dem begynder at svigte dig.

For at udøve denne funktion af kognition, prøv at huske ordene til en sang, du ikke kender; dette hjælper styrke kemiske acetylcholin, som er ansvarlig for at forbedre hukommelse færdigheder.

Du kan også prøve at bruge din ikke-dominerende hånd for aktiviteter såsom børste tænder, eller forsøge at få klædt i mørke; dette tvinger den modsatte side af din hjerne til at begynde at arbejde og tænke i disse aktiviteter.

Opmærksomhed

En god opmærksomhed span er påkrævet i næsten alle aspekter af livet; det hjælper dig i koncentration på tidspunkter, hvor du er omgivet af støj og distraktion, og samtidig hjælpe dig multitaske.

En måde at udøve denne funktion er ved at ændre den rute, du tager til et bestemt sted hver dag, såsom skole eller arbejde. Dette tvinger din hjerne til at vågne op fra sine gamle vaner og være opmærksomme.

Du kan også kombinere aktiviteter, som hjælper din hjerne lære at multitaske. Når du går eller jogge, lytte til en lydbog eller musik-cd. Under kørsel, tvinge dig selv til at udtænke nogle mentale matematiske problemer at løse. Begge disse tvinge din hjerne til at arbejde på mere end én ting ad gangen.

Visual-Rumlig

Denne funktion gør det muligt at interagere i dit miljø mere effektivt og blive mere opmærksom på dine omgivelser.

Begynd med at stirre lige frem, idet der i så mange objekter som muligt både direkte foran dig og inden for dit perifere syn. En time senere, nedskrive hver objekt, du kan huske at se. Dette en fantastisk træning for din hjerne.

En anden effektiv øvelse er at gå ind i et rum og finde fem forskellige objekter, idet der i deres placeringer. To timer senere, tvinge dig selv til at huske, hvad objekterne var, og hvor de var placeret. Denne øvelse ikke kun tvinger dig til at bruge din hukommelse, men træner også din hjerne til at fokusere på sine omgivelser.

Alternative Øvelser

Mens de ovennævnte øvelser er effektive, der er online øvelser, der kan hjælpe med at forbedre din kognitive evner så godt. Disse blev udviklet af en neurolog, der har specialiseret sig i at forbedre kognition.

Ligesom din krop nyder godt af en ændring i træning og rutiner, så gør din hjerne. Et link til disse interaktiv på line spil, komplet med din egen virtuelle personlige hjerne træner, er placeret i afsnittet ressource.


        

Udgiv min kommentar