Fantacine.com

Sharp Mellemøsten Rygsmerter

Sharp Mellemøsten Rygsmerter


Midten rygsmerter er en fælles klage, der kan være resultatet af muskel stamme eller et symptom på mange lidelser. Hvis smerten fortsætter, skal din læge diagnosticere den underliggende årsag til smerterne, og behandling kan være så simpelt som at besøge en kiropraktor. Dog kan middle rygsmerter også være et symptom på et mere alvorligt problem --- såsom lungebetændelse eller en nyre-infektion --- der kræver øjeblikkelig lægehjælp.

Årsager

En af de mest almindelige årsager til midten rygsmerter er tilbage stamme. Dette kan skyldes tunge løft eller en tidligere skade. Hvis du var i en bilulykke, er det sandsynligt, at du måske har lidt skader på ryggen, der kan blive mere dybtgående, når du flytter i en bestemt retning eller udstødning din ryg muskler med anstrengende aktivitet.

Andre årsager til midten rygsmerter omfatter spinal problemer såsom gigt eller skoliose. Gigt kan forekomme i alle aldre, men ifølge Laser Spine Institute (LSI), det er mere almindelig hos kvinder over en alder af 45. LSI også, at mere end 90 procent af amerikanerne, der er fyldt 55 er ramt af nogle form for gigt. Skoliose forårsager en unormal krumning af rygsøjlen, og er normalt diagnosticeres under barndommen eller teenage år.

Lungebetændelse kan forårsage skarp smerte i midten tilbage, som dåse pancreatitis, nyre-infektion og galde-blære problemer. Smerter i denne region kan også være et tegn på mavesår eller hjertesygdomme.

Behandling

Behandling for midten rygsmerter afhænger af årsagen og placeringen af ​​smerte. For problemer forbundet med en rygskade eller anstrengende arbejde, kan en varmepude anvendes til at lindre ømme muskler og din læge kan ordinere fysioterapi. Hvis rygsøjlen er ude af trit, kan en kiropraktor normalt manuelt justere den til at yde øjeblikkelig og langsigtet nødhjælp.

Ifølge Mayo Clinic, er antibiotika til behandling af infektioner i nyrerne; når infektionen er alvorlig, kan patienten indlagt på hospitalet for at undgå blodforgiftning eller nyresvigt. Lungebetændelse og pancreatitis også ofte kræver hospitalsindlæggelse for korrekt behandling. Mavesår er normalt behandles med antibiotika og en mindre sur kost. Behandling for hjertesygdomme kan omfatte en ændring i kost, motion, og tilføjelsen af ​​betablokkere eller ACE-hæmmere til din daglige regime.

Overvejelser

Hvis du oplever skarp midt rygsmerter, notere det tidspunkt, hvor smerterne begyndte. For at gøre et bedre informeret diagnose, vil din læge ønsker at vide, om det var en gradvis problem eller en pludselig, akut smerte. Du kan blive spurgt, om smerten bliver bedre på forskellige punkter på dagen, eller hvis du deltager i nogen anstrengende aktivitet forud for starten af ​​smerte.

Forebyggelse / Solution

Ifølge National Library of Medicine, engagere sig i regelmæssig rygøvelser og udspænding kan bidrage til at styrke rygmuskler, forhindre fremtidige skader opstår. For at hjælpe med at forhindre nyre infektioner, drikke masser af væske, især vand; Mayo Clinic siger, at urinere ofte hjælper flush bakterier fra urinvejene, hjælpe med at forhindre infektion. Pancreatitis og galdesten kan ofte forebygges ved at opretholde en sund vægt, spise en varieret kost, og få masser af kraftig motion, som alle kan også hjælpe med at forhindre tilbage skader på grund af fedme og en stillesiddende livsstil.

Advarsel

Hvis du oplever en pludselig skarp smerte i din midterste ryg, der er uforklarlige og forstyrrer dit daglige liv, se din læge så hurtigt som muligt. Det er let at rationalisere hvad der kunne være en alvorlig infektion, såsom lungebetændelse eller pancreatitis som "blot" en trukket muskel eller ryg stamme. Men hvis en infektion er til stede og går ubehandlet, kan de langsigtede konsekvenser være alvorlige.


        

Udgiv min kommentar