Fantacine.com

Sand Flea Forebyggelse for mennesker

Sand Flea Forebyggelse for mennesker


Skabninger almindeligvis betegnes som sand lopper ikke lopper på alle, men krebsdyr af familien Talitridae ifølge Encyclopaedia Britannica. Andre navne for sand loppe omfatte "beach loppe", "punky" og "no-see-um." De er oftest støder på stranden, men kan også bebo sumpe, åer og vådområder. De ikke angribe eller bor på mennesker som lopper eller lus, men kan give en bid, der kan være smertefuldt og udsat for infektion.

Undgå deres Habitat

Sand lopper lever af rådnende planter, og du kan ofte finde dem rundt fugtig tang, ifølge Flea angreb. De er også mere tilbøjelige til at være på den fugtige tidevandet linje end yderligere op på stranden på tørt sand.

Lyt til en Buzz

En gruppe af sand lopper vil ofte producere en skingre hyletone, ifølge Flea angreb. Hvis du hører en sådan støj, især i et område med tang, kan det være tilrådeligt at bevæge sig væk.

Bruge et håndklæde og Cover Feet

Liggende på et håndklæde i stedet for direkte på sand kan hjælpe med at holde sand lopper ude af kontakt med huden. Iført lukkede strand sko (ikke sandaler) kan også hjælpe. Sand lopper er kendt for at springe til en højde på 40 cm, ifølge Sund Hudpleje, men de har ikke altid hoppe så høj og de fleste bites på mennesker opstå omkring anklerne.

Myggebalsam

Mange insektbekæmpende også arbejde på sand lopper. Hvis du går i vandet, kan det være nødvendigt at genanvende nogen myggebalsam.

Behandling

Bites kan være smertefulde og kløende og hævede rande er fælles; men du bør undgå at ridse ramte områder, da dette kan føre til infektioner. Sand loppebid kan også bære sygdomme som ådsler sygdom, den Pappataci feber-virus og leishmaniasis, ifølge Sund hudpleje. Antihistaminer kan bidrage til at mindske kløe. Hydrocortison creme og aloe vera creme kan også hjælpe. Du bør søge lægehjælp, hvis symptomerne varer eller tegn på en mere alvorlig infektion opstår.


        

Udgiv min kommentar