Fantacine.com

Loma Linda Prostata Cancer Treatment

Loma Linda Prostata Cancer Treatment


Den Proton Behandling og Research Center ved Loma Linda University i Loma Linda, Californien, havde dedikation ceremonier i december 2007. Centret er dedikeret til en tidligere elev af fysikken, der troede, at subatomare partikler ville være til rådighed for at kurere kræft på verdensplan. Denne fysiker blev præsenteret med tvivl blandt hans kolleger dog, men han fastholdt visionen, i 1990, midt, kaldet James A. Slater, MD, Proton behandling, og Research Center ved Loma Linda University åbnede dørene for et nyt perspektiv og vision for fremtidens kræftbehandling. Dette center var den første af sin art i USA. Proton terapi er en meget præcis levering metode med bestråling. Denne præcision minimerer skade på omkringliggende organer og væv.

Hvad er Proton Therapy?

Strålebehandling, givet i højere doser, vil styre mange af de kræftformer, der er behandlet. Men på grund af den manglende evne til at tilpasse en bestråling mønster, væv, der omgiver kræft kan blive beskadiget. Dette faktum alene tvinger lægens hånd i at bruge mindre end den ønskede dosis for at minimere skader og side påvirker der er uacceptable.

Med protonstråleterapi imidlertid anvendes helt eller højere doser. Forskningen og millioner af dollars i føderal finansiering blev brugt til at udvikle teknologien af ​​proton acceleration. Fermilab (på højt niveau eksperiment midten af ​​det amerikanske energiministerium) fysiker og ingeniører gennemførte arbejdet involveret. Protonacceleratoren, der blev udviklet, er den ene på Loma Linda Center i dag. Den medicinske definition af en proton ifølge de fleste ordbøger er et stabilt og positivt ladet subatomare partikel.

Prostata Cancer Treatment og Proton Behandling

Ifølge den nationale sammenslutning af Proton Therapy, er mere end to hundrede tusinde mænd diagnosticeret med prostatakræft hvert år. Før proton terapi var til rådighed, var der kun to valg, der primært anset for prostatakræft behandling. Disse behandlinger har ikke præsentere nogen gode muligheder for at de var konventionel strålebehandling eller operation for at fjerne prostata. Den frygt og angst af disse to valg fører til et tredje valg, som stadig er i brug i dag og kaldes vagtsomme venter.

Proton terapi har vist sig at være yderst affektive i behandling prostata uden faktisk risiko for konventionel stråling eller drastiske foranstaltninger, kirurgisk fjernelse af prostata. Siden 2001 har protonterapi vist sig at være den mest effektive behandling til rådighed for prostatakræft, som ikke metastaseret (spredning uden for prostata).

Hvad er involveret i Proton Therapy?

Proceduren er udført på en ambulant basis. Den sædvanlige varighed af behandlingen er ca. en eller to dage for fem til syv uger. Tid brugt i behandlingen område vil være omkring tyve minutter, så der kan foretages justeringer for personlig behandling. Selve proceduren vare kun et minut eller deromkring.

Der er ingen smerter forbundet med protonstrålebundet selv selvom nogle mindre side påvirker kan forekomme men er som regel milde i forhold til traditionel stråling. Almindelige bivirkninger kan omfatte hudreaktioner på det sted, proton indrejse, træthed, og hårtab.

Typer af udstyr, der anvendes

Ifølge radiologyinfo.com, et website, der er dedikeret til at besvare de fleste patientgrupper spørgsmål om radiologiske behandlinger fra den grundlæggende X-ray til de mere avancerede stereotaktisk strålebehandling, som bruges til at behandle tumorer i hjernen. Proton-beam terapi bruger særligt udstyr kaldet cyklotron eller en synkrotron.

Disse maskiner accelerere og generere protoner. Når protonerne har nået den ønskede hastighed og mængde, de forlader udstyret og er rettet mod tumoren ved hjælp af magneter. Andre maskiner eller bilag til store udstyr modificere intervallet og formen af ​​bjælken.

Nogle sidste ord

Dr. Slater bemærkede: "Vores analyse viser, at den samlede, er sygdomsfri overlevelse sats kører over 90 procent på fire år, og bivirkningerne er betydeligt mindre, end vi ville have forventet." Dette er en fantastisk nyhed, og folk kommer fra hele verden til at modtage denne behandling på Proton Behandling og Research Center ved Loma Linda University i Loma Linda, Californien. Desværre kan dog ikke alle komme til Californien for denne behandling. Nye kliniske (hospital baseret) centre er planlagt til Mass General Hospital i Boston, Massachusetts, og i dag er der 20 ikke-kliniske kræft sites, der har kapacitet til at behandle patienter, der bruger denne teknologi.

Yderligere oplysninger om proton terapi for cancer behandling er til rådighed ved at ringe 1-800-protoner, eller 1-800-776-8667.


        

Udgiv min kommentar