Fantacine.com

Sådan at forstå Alkohol Detox

Alkohol afgiftning opstår, når en person, der er afhængige af alkohol brat stopper indtagelsen af ​​alle alkoholholdige drikkevarer. Udbetalinger er almindelige og behandles med cross-tolerante medicin til at minimere symptomerne. De typer af abstinenssymptomer og behandling planer afhænger af afhængighed, alder for den enkelte og hans sygdomshistorie.

Instruktioner

1 Accept forandring er det første skridt for mange alkoholikere. Hvis en alkoholiker er i fornægtelse af hans stofmisbrug problem, vil behandlingen ikke, og de fleste alkoholikere vil tilbagefald. Ofte tager det en medicinsk krise eller en sikkerheds indgriben fra familie og venner til en alkoholiker til at indrømme sin afhængighed.

2 Undersøg alle behandlingsmuligheder. Der er hundredvis af alkohol afgiftning programmer til rådighed. Inpatient faciliteter omfatter narkotika og alkohol behandling centre samt medicinske hospitaler. Andre behandling planer kan udføres hjemme. Programmer skal lægeligt overvåget af læger og sygeplejersker, som specialiserer sig i afhængighed medicin.

3 Lær, hvad der sker med kroppen under alkohol afgiftning. Hjernen naturligt skaber en neurotransmitter inhibitor kaldet GABA. Når der opstår alkoholforbrug, er GABA reduceret. Dette er ikke en øjeblikkelig problem, fordi alchohol er også en neurotransmitter inhibitor og kan erstatte den manglende GABA. Men når alkoholforbrug stopper, er der intet at kontrollere neuroner fyres i hjernen. I svære tilfælde kan det forårsage alvorlige anfald, kramper og hjerteanfald.

4 Forstå, at abstinenssymptomer kan forekomme, afhængigt af graden af alkoholisme. Symptomerne omfatter krampeanfald, svær rysten og hallucinationer, og de kan være livstruende. Varigheden af ​​symptomerne er fem til syv dage, med symptomer er mest alvorlige mellem dag et og tre. Abstinenssymptomer er specifikke for hver person og deres afhængighed. En række medikamenter kan indgives til at modvirke virkningerne af abstinenser.


        

Udgiv min kommentar