Fantacine.com

Glucose forordning

Reguleringen af ​​glucose er et vigtigt system, inde i den menneskelige krop. Glucose er den primære brændstof for hjernen og et sekundært brændstof til muskelfunktion og produktionen af ​​røde blodlegemer. Således at det sikres, at tilstrækkelig glucose er tilgængelig er bydende nødvendigt. Men et overskud af glucose medfører sine egne problemer. Den bedst kendte sygdom forårsaget af en glucose ubalance er diabetes.

Indhentning Glucose

Glukose er hovedsageligt vundet fra uden for kroppen gennem kosten. Glucose er en opdeling af kulhydrater, enkle eller komplekse. Simple kulhydrater nedbrydes hurtigt og forårsage en stigning i blodsukkeret. Komplekse kulhydrater nedbrydes langsommere forårsager en mere gradvis ændring til kroppens blodsukker. Når glucose er bragt ind i kroppen, det tager en af ​​tre veje mod brug. Den mest direkte vej er fra tyndtarmen til blodstrømmen, hvor det straks omdannes til ATP (adenosin tri-phosphat). Dette går direkte til hjernen. Den sekundære rute er gennem det muskuloskeletale system, hvor glucose er gemt inde i musklerne. Når denne rute er taget, kan glucosen ikke vende tilbage til blodbanen og anvendes til at strømforsyne muskel selv. Den tredje vej er at genanvendeligt lager i leveren. Leveren holder fast glucose i form af glykogen til at frigive senere, såvel som at spille en afgørende rolle i regulering af mængden af ​​glucose til rådighed i blodet, sammenholdt med bugspytkirtlen.

Glucose og leveren

Leveren er det primære oplagringsplads for glukose i kroppen i form af glykogen. Det er i stand til at holde 10 procent af sin samlede volumen denne måde. Mens det er leveren, der lagrer glykogen, er bugspytkirtlen, der regulerer, hvornår det frigiver butikkerne ud i kroppen.

Glucose og Pancreas

Bugspytkirtlen er et organ primært ansvarlig for at sende ud regulatoriske hormoner. De regulatoriske hormoner er involveret i reguleringen af ​​glukose er insulin og glukagon. Insulin frigives, når glucose i blodet stiger for højt. Det fortæller leveren til at tage op glukose fra blodet og gemme den til senere. Glucagon, det modsatte af insulin, der produceres, når glukose i blodet falder for lavt, og medfører, at leveren til at slippe sine butikker for at holde alt kører problemfrit. Diabetes er forårsaget af et problem med kroppens reaktion på insulin.

Glucose og Brain

Hjernen bruger 75 procent af butikkerne af glukose i kroppen. Ifølge Franklin Institute (2009), "hjerneceller har brug for to gange mere energi end de andre celler i kroppen." Dette skyldes modsætning til de fleste celler, hjerneceller er konstant i en tilstand af metabolisk aktivitet. Selv når en person sover, hjerneceller har travlt fastsættelse ting ovenpå for at holde kroppen kørende.

Denne høje efterspørgsel er årsagen til, at glukose regulering i kroppen er så vigtig.

Glucose og Diabetes

Diabetes er den bedst kendte sygdom i unormal glukose regulering. I sin primære, er bugspytkirtlen ikke producerer tilstrækkeligt insulin til at holde de lovgivningsmæssige system kører korrekt, så insulin skal indføres udefra samt omhyggelig styring af patientens kost. Den sekundære form insulinresistente; kroppen ikke bruge de tilgængelige insulin godt og endnu en gang, omhyggelig styring af kosten er bydende nødvendigt.

Hyperglykæmi er betingelsen for at have for meget glukose i blodet. Hypoglykæmi betyder, at der er for lidt. Mens begge disse kan forekomme uden tilstedeværelse af diabetes, er de stærkt forbundet med diabetes som følge af problemer med insulin.


        

Udgiv min kommentar