Fantacine.com

Hvordan man laver en tegning Salve med gurkemeje

Hvordan man laver en tegning Salve med gurkemeje


Du kan ikke vide, at den mad, du spiser kan helbrede fysiske lidelser, men det er netop tilfældet med mange urter. En sådan urt er gurkemeje. Asiatisk mad generelt har gurkemeje som et farvestof og peppe agent, men medicinsk set kan gurkemeje også have en række positive effekter. The American Cancer Society anbefaler, at gurkemeje kan bremse væksten af ​​nogle tumorer. Gurkemeje kan også blandes i en tegning salve at drage infektion fra bylder, hæmorider og andre sådanne tilstande.

Instruktioner

1 Hæld 1 spsk honning til en skål. Rør 1 tsk gurkemeje pulver og bland godt med en ske eller andet mixer.

2 Tilføj ½ tsk ingefær pulver og 1/3 tsk havsalt til blandingen og rør grundigt. Blandingen skal danne en tyk pasta.

3 Påfør pastaen til din kog eller anden hud lidelse. Spred et tykt lag af pasta over det berørte område og mindst 2 inches i hver retning omkring lidelse.

4 Pak det behandlede område med plastfolie, efterfulgt af en klud eller bandage. Dette vil bidrage til at holde blandingen på de ømme og stoppe området bliver våd.

5 Hold området tørt i to dage. Vaske væk blandingen og kontrollere tilstanden; genanvende pastaen om nødvendigt at fortsætte behandlingen.

TIPS

  • Hvis kombineret med gurkemeje forbrug, kan salve tage to til tre dage til at behandle din hud tilstand.
  • Som med enhver medicin, kan du opleve en allergisk reaktion på gurkemeje på din hud. Hvis du er allergisk over for ingefær eller gul frugtfarve, er du sandsynligvis allergisk over for gurkemeje. Hvis du lider af en forværring af din hud tilstand, pludseligt udbrud af kløe eller nældefeber, eller en anden allergisk reaktion, stop bruge det samme og kontakte en læge.
  • Gurkemeje salve kan behandle nogle hudlidelser, men hvis en betingelse opstår igen, bliver værre eller ikke falme med behandling, konsultere en læge straks.

        

Udgiv min kommentar