Fantacine.com

Tidlige symptomer af genital herpes

Genital herpes er en seksuelt overført sygdom (STD) forårsaget af herpes simpel virus (HSV) type 2. Den eneste måde, hvorpå du kan trække denne virus er gennem direkte kontakt med en individuel lider af genital herpes. Men ikke alle tilfælde af genital herpes er forårsaget af denne stamme af virus. Nogle mennesker lider af genital herpes skyldes herpes simpel virus type 1, som er stammen ansvarlig for forkølelsessår. Uanset involveret med infektionen stammen, kan du opleve tidlige symptomer på den betingelse advarsel.

asymptomatisk

For mange mennesker, genital herpes aldrig præsentere nogen tidlige symptomer på infektionen. Det er ikke før forekomsten af ​​en egentlig udbrud, at betingelsen bliver kendt til den enkelte. Nogle gange kan det endda tage infektion af en partner for nogen til at lære, at han er en herpes simplex virus luftfartsselskab.

Smerte

For andre et tidligt symptom på genital herpes involverer smerte. Denne smerte isoleres sædvanligvis til området for infektion, såsom penis, testikler, vagina, balder eller anus, og kan manifestere i så lidt som tre uger efter den første eksponering. Ud over den ydre følelse af smerte, for nogle mennesker, kan herpes simplex virus forårsager en intern smerte, der føles ved vandladning.

Kløe

Et andet fælles tidligt symptom på genital herpes kan bedst beskrives som en kløe eller prikkende fornemmelse. Og meget gerne symptom på smerte, denne kløe eller prikken isoleres sædvanligvis til området for infektion og manifesterer så lidt som tre uger efter at være blevet udsat for herpes simplex virus.

Blærer

Ofte efter smerte eller kløe sensation, blister dannes inden for området eksponering. Men nogle mennesker kan aldrig opleve nogen smerte eller kløe før blærer og kun lider af dannelsen af ​​disse små, røde knopper, der snart mavesår og sive.

Feber

Ved meget indtræden af ​​en herpes-infektion, lider nogle mennesker fra en lav feber, der går lige mellem 99 til 101 grader F. Det er ofte ledsaget af tilbagevendende hovedpine eller muskelsmerter og kan opleves forud for enhver smerte, kløe eller blærer til området for infektion.

hævede kirtler

Ofte forbundet med denne let feber er symptom på hævede kirtler, selv ved den meget indtræden af ​​infektionen. Denne hævelse af kirtlerne almindeligvis finder sted inden lysken, men kan også opleves inden lymfeknuderne i nakken.


        

Udgiv min kommentar