Fantacine.com

Kost Krav til slidgigt

Næsten 16 millioner mennesker lider påvirker af gigt i Amerika. Slidgigt er den mest almindelige type diagnosticeret. Det er degeneration af brusk i en fælles årsag til knoglen deformeres. Denne sygdom påvirker sædvanligvis hænder, ryg, hofter og knæ. Ekstreme tilfælde kan medføre ulidelig smerte og tab af bevægelighed. Når diagnosticeret med slidgigt, er det vigtigt at gennemføre nogle livsstilsændringer til at forhindre tilstanden forværres.

Kosttilskud

Normalt, når en ortopædisk læge diagnosticerer osteoarthritis, foreslår de at tilsætte en daglig dosis på 500 til 1500 mg glucosamin / chondroitin. Der er en betydelig mængde af forskning, der tyder på, at dette tillæg er vigtigt for fælles sundhed. Det tilskynder kroppen til at producere smøring og stødabsorbering i leddene ved at styrke brusk. Daglige kosttilskud, der kan gavne en slidgigt patient omfatter samme, og coenzym Q10. Anbefalet dosis er 100 til 200 mg. Vitamin A, kan D, og ​​E gavn knogler og led med en 400 til 600 IU daglig dosis. Disse er kosttilskud, der vil hjælpe kroppen bliver sundere og din læge kan hjælpe dig med at vurdere den korrekte dosis til gavn for din krop og sygehistorie.

Mange, der lider med slidgigt er overvægtige. Så en sund og aktiv livsstil er også vigtigt at minimere de symptomer forbundet med arthritis. Vægttabet vil formindske mængden af ​​stress på de berørte fælles og bremse udviklingen af ​​arthritis. Sørg for at også fokusere på at styrke musklerne omkring leddet, så de bedre kan understøtte arthritis joint.

Fødevarer, der lindre

Selv om der ikke er nogen kost specifikt at helbrede slidgigt, der er fødevarer, der tæmme inflammation og styrke knoglerne. Sådanne fødevarer vil hjælpe med at lindre smerten af ​​gigt ramte. Omega-3 fedtsyrer blokere leukotriener, som er inflammatoriske molekyler produceres af kroppen. Koldt vand fisk samt kosttilskud er en glimrende kilde til omega-3. Det kan også løsne stivhed og reducere ømhed i det angrebne led. Andre fødevarer med anti-inflammatoriske egenskaber inkluderer: yucca, hvidløg, citron, nødder og frø olier, pickles og persille. Tilføjelse sennep, peberrod og hyben te til måltiderne kan øge en normal måltid helbredende egenskaber.

Papaya og ananas indeholder fordøjelsesenzymer kaldet bromelain, hvilket reducerer ubehaget ved arthritis. Dette enzym hjælper også med fordøjelsen. Opholder ordentligt hydreret er også meget vigtigt. Vand hjælper kroppen til at producere smøring at afbøde knoglerne i leddet.

Fødevarer, der Aggrevate

Folk plaget med slidgigt brug for at undgå eller begrænse fødevarer, der hjælpe i slim produktion, herunder mejeri og gluten. Hvis du har alvorlige symptomer eller ubehag, kan der være en underliggende allergi over for natskygge fødevarer. Disse fødevarer indeholder et alkaloid, der forårsager betændelse og frarøver kroppen af ​​mineraler. Eksempler på nogle nigtshade fødevarer omfatter kartofler, aubergine, Tabasco sauce og bananer. Allergi test eller trække fødevarer fra din kost og bemærke effekterne er de bedste måder at diagnosticere denne reaktion.

At reducere mængden af ​​rødt kød i din kost kan også lindre nogle af symptomerne på arthritis. Raffineret og forarbejdede produkter tilbyder ingen fordel, og er en hindring for vægttab og sund levevis. Koffein og andre stimulanser bør indtages i meget små mængder eller elimineret fra din kost helt.


        

Udgiv min kommentar