Fantacine.com

Hvad er farerne ved bristet silikone brystimplantater?

Hvad er farerne ved bristet silikone brystimplantater?


Engang, linket til bristede silikoneimplantater og sygdomme hos kvinder var høj nok til, at Food and Drug Administration til at forbyde brugen af ​​silikoneimplantater i 1992. Tusindvis af kvinder blev fundet at have indgået autoimmune sygdomme som følge af udsivning af silikone . Selvom FDA genindført brugen af ​​silikoneimplantater i 2006, mange læger stadig spørgsmålstegn ved sikkerheden af ​​deres anvendelse som implantater.

mulig Brud

Da FDA genindsat brugen af ​​silikoneimplantater, er det stadig usikkert, om en eventuel skade kan komme fra implantaterne Hvis gel lækager.

Opdagelse

Hvis en silikone implantat brud, kan du ikke være i stand til at lægge mærke til, og når et brud opdages, vil flere operationer være nødvendig for at fjerne alt indhold. Gelen fra silikone er viscou, s og fordi der er så meget af det, ville kirurgi være omfattende.

Symptomer

Hvis en silikone implantat brud, kan du opleve hævelse, følelsesløshed, brændende, smerter eller knuder i brystet, i henhold til FDA.

Toxic Shock Syndrome

Meget sjældent gør Toxic Shock Syndrome forekomme, men når det sker, kan en lækage forårsage brystet at blive smittet med bakterier. Venstre ubehandlet, kan en person opleve feber, kulderystelser, kvalme / opkastning, kramper og muligvis død.

Vanskeligheder med fjernelse

Fordi det er svært at mærke, når du har en bristet silikone implantat, er det vigtigt at få en MR eksamen hvert andet år, ifølge Mayo Clinic. Årsagen er, at hvis implantatet brister og begynder at bevæge sig mod andre dele af kroppen (f.eks lungerne), bliver det umuligt at fjerne gelen indhold.

Fibromyalgi

Nogle kvinder, der har haft bristede silikoneimplantater har haft symptomer på fibromyalgi (en tilstand med symptomer på muskel / ledsmerter, og svær træthed).


        

Udgiv min kommentar