Fantacine.com

Sådan Stop anfald

Krampeanfald er en neurologisk tilstand karakteriseret ved uhæmmet ryste kroppen på grund af vedvarende sammentrækning og afslapning af musklerne. Den kontinuerlige frembringelse af elektriske signaler fra hjernen er ofte anset for at være en af ​​de vigtigste faktorer, som resulterer i anfald. The Mayo Clinic rapporter om, at en af ​​hver 100 personer i USA udvikler kramper i løbet af deres levetid. Anfald kan variere fra mild til svær, men uanset hvor mild de er, kan de forårsage meget ubehag for patienten. Du kan tage nogle af de nedenstående trin for at undgå kramper.

Instruktioner

Forstå dine Triggers

1 Hver eneste anfald angreb har et sæt af risikofaktorer, der udløser anfald. Utilstrækkelig søvn og høje stressniveau er nogle af de mest almindelige risikofaktorer for krampeanfald. Hver risikofaktor kræver en anden tilgang, så at kende og forstå de risikofaktorer ikke kun hjælper dig til at undgå dem, det hjælper også med at udtænke en handlingsplan for at stoppe anfaldet.

2 Identificer dine advarselstegn. Som med udløser, hver beslaglæggelse angreb har også et sæt advarselstegn, der ledsager den, såsom oplever en aura, frådende gennem munden, pludselig falder, ukontrollerede muskelspasmer, eller åndedrætsbesvær. Hvis advarselstegn er kendt, kan du planlægge en metode i samråd med din læge for at stoppe beslaglæggelse angreb.

3 Tag din medicin regelmæssigt uden at mislykkes. Størstedelen af ​​de patienter, der lider af anfald er ofte holdes om narkotika, der hjælper med at stoppe et anfald angreb på sit debut. En af de mest almindelige medicin, Klonopin, når det tages i begyndelsen af ​​et anfald, hjælper med at reducere intensiteten af ​​angrebet.

4 Få en beroligende indsprøjtning i begyndelsen af et anfald. Patienter med akut anfald ofte indsprøjte et beroligende såsom diazepam eller lorazepam ved starten af ​​et anfald angreb. Disse stoffer har vist sig at være effektiv mod styring og stoppe et anfald angreb på sin debut og yde midlertidig lindring fra den betingelse.

5 Brug afslapning metoder er også en af de måder at stoppe en beslaglæggelse angreb. Når du en meddelelse en advarsel tegn på et anfald, så prøv med afspændingsteknikker såsom dyb vejrtrækning, eller sidder i et værelse med ingen distraktion. Disse teknikker hjælpe med at reducere stressniveauet og dermed er effektive til at kontrollere et anfald angreb i at finde sted.


        

Udgiv min kommentar