Fantacine.com

IBS Foods, der hjælper

Irritabel tarm syndrom (IBS) påvirker så meget som 20 procent af befolkningen. Årsagerne til denne dysfunktion af tyktarmen er dårligt forstået. Faktisk er en række faktorer, såsom hormoner, kan fødevarer følsomheder og infektioner udløse IBS. Uanset årsagen, spise og undgå bestemte fødevarer hjælper IBS syge minimerer flare-ups.

Symptomer

IBS producerer forbigående symptomer, der varierer i sværhedsgrad og hyppighed. Almindelige symptomer omfatter abdominale kramper, oppustethed, anfald af diarré vekslende med perioder med forstoppelse, og passerer slim fra endetarmen. Mindre almindelige klager omfatter kvalme, opkastning og halsbrand. Mens symptomer kan forekomme uden provokation, er de mere tilbøjelige til at forekomme lige efter at have spist og i perioder med stress. Derfor, overvågning fødeindtagelse er et afgørende aspekt af at kontrollere denne sygdom.

Fiber

IBS syge bør deres opløselige fiber indtagelse. En undersøgelse fra British Medical Journal viste, at patienter suppleret med psyllium pulver oplevet en betydelig forbedring i deres symptomer. Derfor tage regelmæssige doser af metamucil og spise masser af opløselige fiber fødevarer såsom nødder og grøntsager til at mindske sværhedsgraden og hyppigheden af ​​IBS symptomer. På den anden side, uopløselige fibre, såsom klid fiber, faktisk forværret IBS symptomer i mange af undersøgelsens patienter.

Low-Fat Foods

Hold dig til fedtfattige fødevarer. Hårde at fordøje fedtstoffer sende mavetarmkanalen i overdrive. De stærke sammentrækninger er nødvendige for at fordøje fedtstoffer begynde næsten umiddelbart efter du spiser dem, hvilket fører til hurtigt indsættende kramper, diarré og forstoppelse i IBS patienter. Undgå stegt mad, overskydende olie, hele mejeriprodukter og rødt kød. I stedet holde med hvid-kød kylling uden huden, mager fisk, frugt og grøntsager, og andre fedtfattige fødevarer.

Drik Right

Drik masser af vand. Da IBS forårsager diarré og andre GI-tract motilitet spørgsmål, vandindtag er afgørende. Målet for 64 ounce om dagen på et absolut minimum. Koffeinfri te, limonade og frugtsaft er fint så godt. Men undgå koffein, kulsyre, kaffe og kunstigt sødede drikkevarer, som alle disse kan stimulere tarm og føre til hyppigere symptomer.

Omega-3 fedtsyrer

Fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer fald betændelse og styrke immunforsvaret. Også denne type fedt hjælper hjernen afværge stress og depression. Derfor supplerer kosten med omega-3 fedtsyrer, der findes i fiskeolie capusules og hørfrø, hjælper nogle IBS syge. Da de er en fedt og et smøremiddel, dog skal du huske at tilføje dem til din kost gradvist, til at bestemme din tolerance.


        

Udgiv min kommentar