Fantacine.com

Nyrekræft Cure Rate

The American Cancer Society anslår, at der vil være 57,760 nye tilfælde af nyrekræft i USA i 2009. I voksne den mest almindelige form for nyrekræft kaldes renalcellecarcinom. Hos børn er det Wilms 'tumor. Den kur afhænger af den fase af kræft, når diagnosticeret.

Symptomer og diagnose

Mange nyre kræft er ikke registreret i de tidlige faser, fordi der er få symptomer. Som kræften vokser det kan give symptomer såsom blod i urinen, lændesmerter på den ene side, en klump i lænden, træthed, vægttab, hævelse af benene eller ankler og en uforklarlig feber. En diagnose begynder med billeddannende undersøgelser (CAT-scanning, MR-scanning, ultralyd, røntgen, knogle scanninger), lab tests, og derefter en biopsi taget gennem en teknik kaldet en fin nål aspiration. Under biopsi, vil en patolog ser på celler under et mikroskop for at bestemme karakteren og scene. Karakteren er baseret på udseendet af cellerne og angiver, om deres vækst er hurtig eller langsom. Iscenesættelse bestemmer dens størrelse og om den har spredt sig.

iscenesættelse

Den amerikanske fælles udvalg om kræft udviklet en mellemstation system, kendt som TNM-systemet. Den beskriver størrelsen af ​​tumor ( "T"), omfanget af spredning til lymfeknuder ( "N"), og om der er har spredt sig til andre organer, eller spredt ( "M"). Efter TNM kategori er blevet bestemt, bliver informationen anvendt til at tildele en samlet trin på 1, 2, 3 eller 4. Forskellen i sværhedsgrad spænder fra trin 1, hvor tumoren er lille og begrænset til nyren, til fase 4 , hvor tumoren kan være enhver størrelse og har spredt sig til lokale eller fjerne lymfeknuder og / eller organer.

overlevelsesrater

Den kur sats udtrykkes som en overlevelsesrate fordi gentagelse er altid en mulighed, hvis nogen kræftcellerne har spredt. The American Cancer Society giver fem års overlevelse satser baseret på etaper. De fem-årige overlevelsesrate for fase 1 er 96 procent, fase 2 er 82 procent, fase 3 er 64 procent, og scene 4 er 23 procent. Disse tal repræsenterer den procentdel af mennesker, der bor i mindst fem år efter diagnosen.

The University of California bruger et mere komplekst system for mellemstationer nyrekræft, der også betragter personens generelle sundhed. Deres systemet inddeler folk i lav-, mellemrunder og højrisikogrupper. De har fundet fem år overlevelsesrater for dem med kræft, der har ikke spredt sig til andre organer til at være 97 procent for gruppen af ​​lav risiko, 81 procent for mellemliggende, og 62 procent for højrisikopatienter.

overlevelsesfaktorer

Selvom scenen er den bedste indikator for overlevelse, visse aspekter forkorte overlevelsestider. To af de faktorer er et højt niveau af calcium i blodet og anæmi. Hvis kræften har spredt sig til to eller flere steder i kroppen, og hvis mere aggressiv kemoterapi der kræves mindre end et år fra diagnosen, chancen for overlevelse går ned. Læger også overveje personens generelle evne til fortsat at udføre normale daglige aktiviteter som en mulig indikator for overlevelse.

Trends

En uheldig tendens i helbrede satser blev offentliggjort i september 2006 Tidsskriftsnummer af National Cancer Institute. Forskere studerede data fra 34,503 patienter med nyrekræft og opdagede, at 1983-2002, de dødelighed i USA steg fra 1,2 til 3,2 dødsfald per 100.000 mennesker. Den ledende forsker, Dr. John Hollingsworth ved University of Michigan Medical School, sagde dette skyldtes en stigning i større, mere dødelige tumorer.


        

Udgiv min kommentar