Fantacine.com

Sådan Gør Herbal Detox Tea

Sådan Gør Herbal Detox Tea


Herbal detox te kan bruges til at rense lever, nyre, tyktarm, blod, tarme, og alle andre organer. Det er bedst kombineret med en nærende kost af simple fødevarer og regelmæssig motion. Denne detox te opskrift indeholder flere forskellige urter, som alle kan stå ud og erstattet med en ekstra del af alle andre detox urter som nødvendigt.

Instruktioner

1 Tilføj to dele hver tørrede rødkløver blomster, tørret mælkebøtte blade, tørret brændenælde, og tørrede burresnerre, og en del tørret Chaparral blad til en mørk farvet glas. Ryst godt til grundigt at kombinere. Hver af disse detox urter vil arbejde for at rense kroppen, blod og organer af toksiner.

2 Bring fire kopper destilleret eller kildevand til en rullende kog. Mål ud to spsk. af te blanding detox og læg det i en kop kaffe krus eller anden varme bevis drikke container. Hæld kogende vand over urterne.

3 Tilsæt en tsk. friskrevet ingefær til te for at modvirke den bitre smag af Chaparral blad, hvis det ønskes. En knivspids stevia sødemiddel kan også anvendes. Cover, og lad detox herb te at stejle i 10-15 minutter.

4 Hæld detox urtete gennem en finmasket sigte, så væsken til at falde i en separat ren krus eller varme beholder. Kassér de brugte urter i kompostbunken eller skraldespanden. Serveres straks varmt.

TIPS

  • Brug ca 1-2 tsk. tørret detox te blanding pr kop vand til at brygge større eller mindre mængder.
  • Chaparral er en kraftfuld afgiftning urt, men er nogle gange svært at finde. Om nødvendigt kan det lades ude af afgiftning te blandingen og erstattes med en ekstra del salvie, eller nogen af ​​de andre urter.
  • Aldrig tage urte detox te uden først at konsultere en kvalificeret plantestoffer eller læge for at sikre det er sikkert for dig. Du må ikke tage, mens ammende eller gravide under nogen omstændigheder, og altid gøre din forskning på de enkelte urter før forbrugende.

        

Udgiv min kommentar