Fantacine.com

Hvordan man behandler en brok Naturligvis

Hvordan man behandler en brok Naturligvis


En brok resultater, når dele af tarmen glide gennem en del af den abdominale muskel og ind i lysken eller øvre låret. Brok er en yderst smertefuld tilstand og kræver ofte kirurgi, men du kan forhindre fremtidig brok, samt behandle smerter og ubehag brok forårsager med et par naturmedicin. Læs videre for at lære, hvordan man behandler en brok naturligt.

Instruktioner

1 Forebyg fremtidig brok ved at spise en fedtfattig, højt proteinindhold kost. Både overskydende ophobning af fedt og mangel på egentlig protein kan svække musklerne i de abdominale vægge, der forårsager brok. Tilføjelse lavt fedtindhold, højt proteinindhold fødevarer til din kost, såsom kylling, tun, hytteost og fedtfattig mælk kan styrke de muskler, der arbejder for at forhindre brok.

2 Tag Hawthornia kosttilskud dagligt, indtil dine symptomer aftager. Hawthornia er en kombination af urter, herunder Litchi frø, fennikel, citrus frø og tjørn, der arbejder sammen om at styrke muskler, der støtter din indre organer. Hvis de bruges hurtigt nok, kan Hawthornia stoppe en brok i dens spor og kan forhindre det gentager sig. Hvis dine symptomer tilbage efter to flasker, kan brok skredet for langt, og du kan have behov for kirurgi.

3 Brug Shepards pung, en naturlig hæmostatisk og astringerende, der vil reducere inflammation og hævelse, langsom blødning og behandle infektioner. Påfør shepard pung tinktur eksternt flere gange om dagen over det berørte område for at hjælpe med at reducere hævelse og lindre smerter. Tag Shepards pung internt for at forebygge infektion, stop hemorrhaging og mindske inflammation.

4 Se akupunktør eller zoneterapeut at hjælpe med at behandle smerter af brok både før eller efter operationen. Mange undersøgelser har vist, at pres punkt stimulation kan reducere symptomerne på brok naturligt. Mens disse behandlinger ikke vil helbrede problemet, kan de hjælpe dig med at håndtere smerten.

5 Praksis regelmæssig blid motion, der fokuserer på de centrale mavemuskler. Omhyggeligt designet motion kan hjælpe dig med at tabe sig og reducere stress på mavemusklerne, der forårsager brok. Tunge løft og overdreven eller forkert udført øvelse er en almindelig årsag til brok, så konsultere din sundhedspleje udbyder, før du begynder enhver work-out rutine.

6 Spis masser af højt fiber fødevarer såsom æbler, pærer, avocado, ærter, kerner, nødder og bønner. Forstoppelse skyldes dårlig kost er en anden almindelig årsag til brok. Øge din fiber indtagelse vil reducere sandsynligheden for forstoppelse, hjælpe med at lindre smertefulde symptomer og behandle årsagen til brok.

TIPS

  • For dosering information til Hawthornia og Shepards pung Følg producentens anvisninger.

        

Udgiv min kommentar