Fantacine.com

Sådan testes for Menières sygdom

Sådan testes for Menières sygdom


Menières sygdom er en indre øre lidelse mest tilbøjelige til at påvirke mennesker mellem 40 og 50 år. Sygdommen forårsager unormale sanseindtryk såsom høretab, tryk eller ringen for ørerne, og spinding fornemmelse af svimmelhed. Menières sygdom er forbundet med en unormal sammensætning eller fluidvolumen inden i det indre øre. Hvad der forårsager det indre øre fluid at ændre vides ikke. The National Institute on Døvhed og anden kommunikation Disorders anslår der er 615.000 mennesker med Menières sygdom i USA.

Instruktioner

Instruktioner

1 Se en læge. Du har brug for en præcis diagnose for at afgøre, om dine symptomer er forårsaget af Menières sygdom.

2 Har en høring vurdering. En audiometri høreprøve vil blive brugt til at bestemme din hørelse kvalitet og eventuelle indre øre problemer. Testen måler din evne til at skelne mellem lignende klingende ord og hvor godt du opdage forskellige standpladser og lydstyrker.

3 Vurdere din saldo. Electronystagmography vil vurdere din øjenbevægelser til at evaluere din saldo. Muskler, som styrer øjenbevægelser er forbundet på balance relaterede sensorer i det indre øre.

4 har roterende stol testning. Det bruger en computerstyret stol, som roterer. Lægen overvåger din øjenbevægelser som stolen bevæger sig og bruger oplysningerne til at måle indre øre funktion.

5 Har VEMP test. Den vestibulære fremkaldte myogene potentielle test måler, hvor du registrerer acceleration af bevægelsen.

6 Har en posturography test. Det vil vise, om din vision, indre øre funktion, eller fornemmelser fra hud, sener, led og muskler skaber problemer.

7 Har du en MRI. Ved hjælp af et magnetfelt og radiobølger, vil en MR vise billeder af kroppens bløde væv og et tværsnit eller 3-D billede af din hjerne.

8 Har en CT-scanning. Denne røntgen test vil vise din læge tværsnitsdata billeder af kroppens indre strukturer.

9 Har du en auditiv hjernestammen svar audiometri test. En computer bruges til at give denne test af hørelse centre i hjernen og hørelse nerver. Den vil lede efter tumorer, der kan forstyrre hørenerven funktion.

TIPS

  • Undgå at køre eller betjene tunge maskiner. Sidde eller ligge ned, hvis du føler dig svimmel. Hvil under og efter episoder med svimmelhed. Må ikke gå tilbage til din normale rutine for tidligt. Svimmelhed kan gøre dig miste balancen.
  • Du kan komme til skade på grund af uforudsigelige episoder af svimmelhed. Betingelsen øger din risiko for at falde og have en ulykke under kørslen eller betjene maskiner. Depression er også blevet rapporteret i mennesker, der lider Menières sygdom.

        

Udgiv min kommentar