Fantacine.com

Farlige urter, der kan forårsage hukommelsestab

Mange mennesker vælger urte behandlinger end receptpligtig medicin, fordi de tror urter er sikrere end medicin. Ofte urter har lidt at ingen bivirkninger og er lettere på din krop. Men naturlægemidler er stærke, fordi de indeholder aktive stoffer, der påvirker dit helbred.

Ma Huang-- A Dangerous Herb, der kan forårsage hukommelsestab

Mens urte behandlinger normalt gør dig sundere, nogle gange de kan gøre dig syg. En krydderurt, der kan gøre dig syg, er Ma Huang. Ma Huang er en farlig urt, der kan gøre dig syg og forårsage hukommelsestab. Altid uddanne dig selv, før du begynder en urte behandling og seriøst overveje at rådføre sig med din læge.

Loven og Ma Huang

Ma Huang, også kendt som plantestoffer ecstasy, er en farlig urt, der kan forårsage hukommelsestab hos mennesker. Du har måske hørt om ma huang da ephedra var lovlig i hver stat og et varmt emne i nyhederne. USA holder gå frem og tilbage på legalisering af kosttilskud, der indeholder det. den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) forbudt i 2004 salg af kosttilskud, der indeholder ma Huang. Så i 2005, FDA ændret mening og gjort det lovligt. Dette varede ikke længe, ​​da fire måneder efter relegalization af ma Huang er blev igen forbudt. Du kan stadig købe produkter, der indeholder ma Huang på internettet.

Ma Huang og Ephedra

Ma Huang og ephedra er en og samme. Det videnskabelige navn for ma Huang er ephedra sinica. Det er en busk lignende plante, der bærer kogler og vokser til over 30 cm høj. Denne art er hjemmehørende i Kina, som navnet antyder, og trives i sandede og stenede jord. Der er også andre arter af andre end ma huang ephedra. Stammen er den del af denne urt, der bruges som en urtemedicin, mens den udpakkede stoffet efedrin anvendes i over-the-counter stimulanser og kost piller. Du kan lave en te med ma Huang eller tage det i kapsler.

Ma Huang og Diet Pills

Ma Huang er en af ​​de planter, der hører til slægten ephedra. Det er ofte sælges som en aktiv bestanddel i kost piller sammen med koffein, selv om det er mere sikkert at indtage det uden koffein. Ma Huang faktisk ikke forårsage vægttab, men hævder at hjælpe overvægtige personer med deres vægttab mål, fordi det er en stimulerende og giver brugeren mere energi end de naturligt ville have. Disse vægttab kosttilskud annonceres som fysiske, men som på ingen måde gør dem sikkert. Ma Huang har negative bivirkninger, herunder forhøjede puls og blodtryk, psykose og hukommelsestab. Det kan også reagere negativt med andre urter eller receptpligtig medicin.

Bivirkninger

Ma Huang har negative bivirkninger, herunder forhøjede puls og blodtryk, psykose og hukommelsestab. Det har været kendt for at forårsage hjerteanfald hos unge og ellers raske mennesker, herunder atleter. Det kan også reagere negativt med andre urter eller receptpligtig medicin.


        

Udgiv min kommentar