Fantacine.com

Hvad er stents?

Hjertesygdom er den hyppigste dødsårsag for mænd og kvinder i USA, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Der er mange behandlinger til rådighed til at hjælpe med at behandle de betingelser, der bidrager til hjertesygdomme, herunder anvendelsen af ​​stents.

Identifikation

En stent er et trådnet rør indsat i en arterie, der holder delvist blokeret passage åben.

Fordele

Ved at holde åbent arterien, stenten tillader iltet blod lettere at strømme gennem kroppen og under stress off hjertet, hvilket nedsætter angina eller brystsmerter.

Egenskaber

En læge vil indsætte stenten under en kirurgisk procedure, og som patienten heler fra kirurgi, vil foringen af ​​arterien vokse i stenten, hvilket gør det til en fast del af cellen.

typer

Der er to typer af stents: bare metal, som er grundlæggende wire mesh rør, og lægemiddel-stents, som er dækket med en medicin, der opløser over tid og hjælper med at forhindre arterien i at lukke igen.

Overvejelser

Efter stenten kirurgi, vil patienten nødt til at tage blodfortyndende medicin resten af ​​sit liv til at forebygge blodpropper, ifølge American Heart Association. Normalt læger ordinere et lægemiddel, såsom clopidogrel for de første 12 måneder efter indsættelsen af ​​stenten, efterfulgt af aspirin terapi derefter.


        

Udgiv min kommentar