Fantacine.com

Information På AMD Ion Foot Cleanse

Den IonCleanse afgiftning fodbad system blev indført i januar 2002 af Dr. Bob Moroney efter han udnyttede sin teknologi i kampen sin egen lidelse med kræft. Hans firma, en stor forskel, Inc., har produceret systemet lige siden.

Hvordan det virker

AMD fodbade har et patenteret array, som, når neddykket i spa vand med fødderne, genererer en lille jævnstrøm via en styreenhed, der forårsager metallerne, der ligger i arrayet, at generere positive og negative ioner. Tilføjelse salt til vandet forbedrer processen, hvori ladede partikler i kroppen bliver neutraliseret og derefter trukket tilbage fra legemet via diffusion og osmose. Begge processer fremmer passagen af ​​partikler gennem huden fra en lavere koncentration til en højere koncentration af ioner. Ion, der frembringes i vandet repræsenterer den højere koncentration og tillader kroppen at frigive toksiner.

AMD IonCleanse Fakta

Den IonCleanse ioniske detox fod spa er fuldt godkendt af FCC & CE sikkerhedsstandarder provision for højeste sikkerhedsstandarder. Den IonCleanse Solo til individuel brug tilbyder et program, der består af en 70/30 ratio på negativ til positive ioner. Den IonCleanse Premier tilbyder fem forskellige programmer til professionel brug. IonCleanse ion fodbad er den eneste fod spa med en run-time tæller. Denne tæller registrerer den samlede tid IonCleanse er blevet brugt.

IonCleanse Priser og garanti

AMD IonCleanse detox fodbad er hånd samlet i USA efter kontrolforanstaltninger strenge kvalitetskrav. Ion Cleanse Solo er prissat til $ 1995 og Ion Cleanse Premier på $ 2895, som af oktober 2010. Producenten tilbyder en 100 procent pengene tilbage garanti i 30 dage på begge mund spas. En månedlig betaling mulighed er også tilgængelig. Producentens garanti dækker defekter i to år. En udvidet garanti på fire år er til rådighed for en ekstra $ 350.


        

Udgiv min kommentar