Fantacine.com

Allergiske reaktioner til MRI-kontraststoffer Injektioner

Allergiske reaktioner over for MR-kontrastmidler indsprøjtninger kan spænde fra en kløende udslæt eller rødme i huden til svær ansigtet og luftveje hævelse. Allergiske reaktioner enten ske straks eller på et tidspunkt inden for den første time af injektion efter MCI Diagnostic Center i Oklahoma.

Mild Allergiske reaktioner

En af 10.000 patienter, der gennemgår en MRI kontrast injektion vil opleve en mild allergisk reaktion, ifølge MCI Diagnostic Center. Og denne ene person vil sandsynligvis opleve ømhed og / eller smerter på injektionsstedet. De kan også opleve lidt hud rødme eller udslæt.

Alvorlige allergiske reaktioner

Oddsene er endnu lavere, at patienter får MR-kontrastmidler injektioner vil opleve en alvorlig allergisk reaktion; men det er muligt. Generelt kan en ud af hver 100.000 patienter forvente at opleve denne type reaktion. Alvorlige allergiske symptomer kan omfatte alvorlig hævelse i ansigtet, luftvejene, og / eller munden. Denne hævelse kan også forårsage åndedrætsbesvær, som kan være livstruende.

Allergiske reaktioner og graviditet

Mens der er ingen kendte specifikke allergiske reaktioner på grund af MR-kontrastmidler injektioner givet, mens gravid, MCI Diagnostic center anbefaler, at gravide enkeltpersoner ikke modtage sådanne indsprøjtninger før den 24. uge af graviditeten, medmindre en nødsituation kræver sin administration. Dette er blot en sikkerhedsforanstaltning, da kontrastfarvestoffet kan indtaste det ufødte barn kredsløbssystem.

Allergisk reaktion Risici

Personer, der har oplevet en tidligere allergisk reaktion ved at en X-ray, CT eller MR-scanning er en større risiko for at det sker igen. Derudover personer med et eller type narkotika eller fødevareallergi er også en øget risiko for allergisk reaktion over for MRI-kontrastmidler injektioner.

Andre mulige reaktioner

Mens ikke mærket som allergiske reaktioner, andre reaktioner på kontrasten injektion af en MRI er også mulige. Disse omfatter hovedpine, kvalme, opkastning og en ulige smag i munden (som kun er midlertidig). De fleste reaktioner nonallergic og mild allergisk kategori er kun midlertidig og mild karakter, som ikke kræver behandling.

Allergisk reaktion Behandlinger

Hvis den allergiske reaktion er svær, vil der være behov øjeblikkelig lægehjælp. Denne type af alvorlig allergisk reaktion ofte berettiger brugen af ​​et andet lægemiddel for at modvirke kontrasten injektioner påvirke. Desuden vil den enkelte oplever sådan en alvorlig reaktion som luftvejene blokering skal overvåges nøje efter reaktionen --- og under behandlingen fase løse det.

Allergisk reaktion og Døden

Ifølge en undersøgelse foretaget af University of Michigan Health Systems, under ledelse af Dr. Jonathon R. Dillman, af de 78.000 personer, der fik en MRI kontrast injektion i løbet af undersøgelsen, ingen oplevet en allergisk reaktion, der fører til døden. Og i virkeligheden, 74 procent af reaktionerne oplevede var milde, 19 procent blev anset moderat og kun 7percent var alvorlige.


        

Udgiv min kommentar