Fantacine.com

Katteallergi hjem retsmidler

I modsætning til hvad mange tror, ​​en allergi over for katte er ikke din allergi over for deres pels. I stedet hvad der forårsager dine symptomer på allergi er udsat for deres spyt, skæl, og muligvis urin. Katteskæl refererer til de hudceller, katte kaste fra deres kroppe. Heldigvis er der hjem retsmidler, som du kan anvende for at hjælpe med at reducere sværhedsgraden af ​​din allergi over for katte.

Vakuum Ofte

En af de måder, du kan reducere mængden af ​​katten skæl i dit hjem er gennem brug af en støvsuger med et HEPA-filter. Stående for højeffektiv partikler Air, er denne form for filter designet til at opfange allergener som skæl og holde dem inde i vakuum snarere at omfordele dem, som nogle tomrum kan gøre. Jo mindre selskabsdyr skæl i dit hjem, forhåbentlig mindre alvorlige din kat allergi er.

Clean Household Overflader Ofte

Tør overflader i dit hjem med en fugtig klud ofte. På denne måde vil du afhente eventuelle resterende allergener såsom kat skæl, der kunne have afgjort på disse overflader, hvor man kunne blive udsat for dem. Du bør også tørre op nogen ulykker din kat kan have på dine gulve, som er dækket af linoleum og rense eventuelle urin pletter fra tæpper, så snart de sker, da eksponering for katten urin også kan være en faktor med din kat allergi.

Lad ikke din kat Lick din hud

Katte undertiden viser deres hengivenhed for dig ved at slikke dit ansigt eller din hånd. Mens din kat betyder godt, når han gør det, hvis din krop reagerer negativt på hans spyt, kan dette være en dårlig vane. På grund af dette er det bedst at træne dine katte ikke at slikke din hud, og for dig at undgå petting dem lige efter de har været rengøring selv, så du ikke bliver udsat for deres spyt.

Køb en luftrenser

Indkøb en luftrenser er en måde, at du kan hjælpe med at holde katten skæl i luften ned. En luftrenser vil filtrere kat skæl ud af luften, så du ikke trækker vejret det i. Som en ekstra fordel, vil det også bortfiltrere andre allergener, der kan påvirke dig.

Tag Quercetin og Bromelain

Quercetin er en bioflavonoid der inhiberer histamin produkter. Hvis du tager 250 mg quercetin to gange om dagen, er det sandsynligt, at styre dine kat allergi symptomer, samt andre allergier. En ting at huske på er, at det kan tage op til 4 uger før du opdager, at det fungerer, men det er typisk med mange naturlægemidler og naturlige retsmidler, som de har brug for at bygge op i din krop, før du bemærker en ændring. Hvis du beslutter dig for at prøve quercetin, bør du også tage bromelain med det, da det vil hjælpe din krop til at absorbere quercetin. Tag 250 mg bromelain to gange dagligt samt. Ifølge Dr. Andrew Weil, bør quercetin ikke tages af gravide kvinder (se reference 2).


        

Udgiv min kommentar