Fantacine.com

Sådan File en HIPAA klage

Sådan File en HIPAA klage


Health Insurance Mobilitet og Accountability Act af 1996, kendt som HIPAA, adresser, hvordan oplysninger om dit helbred og sundhedspleje kan deles. HIPAA giver dit helbred oplysninger, der skal deles mellem dine læger, med dit forsikringsselskab for at koordinere betalingen og for andre lignende sundhedsrelaterede anvendelser. Det betyder ikke give din sundhedspleje udbyder til at dele dine oplysninger med personer eller enheder, der ikke er direkte involveret i din pleje, såsom en aktuel eller potentiel arbejdsgiver, uden dit forudgående samtykke. Hvis du føler en sundhedspleje udbyder har overtrådt HIPAA, kan du indgive en klage.

Instruktioner

1 Besøg www.hhs.gov/ocr/privacy/hipaa/complaints/index.html. Denne hjemmeside er designet til at hjælpe dig klage over enhver, der har krænket dine rettigheder i henhold HIPAA.

2 Klik på linket "Health Information Privacy klageformular pakke". Dette vil åbne en form, der har felter til dine personlige oplysninger og detaljerne i krænkelse af dine rettigheder i henhold HIPAA.

3 Udfyld formularen fuldstændigt. Du kan gøre dette enten direkte på din computer eller ved at udskrive formularen og fylde det ud med hånden. Gå ikke glip af nogen områder, da dette kan forsinke behandlingen af ​​din klage.

4 Indsend din udfyldte Health Information Privacy klageformular til Kontoret for Civil Rights enten via mail, fax eller online. For at indsende formularen online, send en mail til [email protected] med formularen som en vedhæftet fil. For at sende formularen med post eller fax, find den region, hvor du bor, og den pågældende adresse. En liste over regioner og deres adresser og faxnumre er inkluderet i det dokument, du åbnede i trin 2. Uanset hvordan du sender dit udfyldte formular, skal du markere det opmærksom på OCR Regional Manager.

TIPS

  • Din klage skal generelt være indgivet inden for 180 dage (ca. seks måneder) af tiden den handling som stred dine rettigheder i henhold HIPAA opstod.
  • Hvis du har spørgsmål eller problemer, mens udfylde formularen, kan du kontakte Kontoret for Civil Rights ved [email protected] for assistance.
  • Du kan indgive en klage uden at bruge pre-designet formular. Hvis du vælger at gøre det, skal du sørge for at inkludere dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Klagen skal også omfatte alle oplysninger om den person eller enhed, du mener krænket dine rettigheder i henhold HIPAA, en beskrivelse af overtrædelsen, din signatur og den dato, du indgav klagen.

        

Udgiv min kommentar