Fantacine.com

Hvordan til at bære din rygsæk med Krykker

Hvordan til at bære din rygsæk med Krykker


Som du ambulate med krykker, holde dine arme og hænder besat ved at flytte krykker til at understøtte din vægt. På trods af en skade, skal mange mennesker stadig bære bøger, arbejdsrelaterede dokumenter og daglige fornødenheder til arbejde eller skole. Skuldertasker kan være akavet og uligevægt, mens små punge og koblinger ikke vil bære alt. En rygsæk giver håndfri bære, så den tilskadekomne til at bruge krykker korrekt.

Instruktioner

1 Placer dig selv i en siddende stilling eller læne mod en væg, hvor du ikke vil miste din saldo. Hold rygsæk i dine hænder.

2 Tag fat skulderstropperne og indsæt dine arme gennem hver rem til at sætte rygsækken på ryggen. Vær omhyggelig med at sikre, at du ikke mister din saldo. Alternativt, så spørg nogen til at hjælpe dig.

3 Placere rygsækken på ryggen komfortabelt, justere stropperne til at gøre det sidde højere eller lavere som nødvendigt.

4 Tag fat i krykker med begge hænder og stå i et par sekunder for at sikre, at du har en ordentlig balance med dine krykker mens du bærer rygsæk. Som du står, holde din svage eller skadede fod fra gulvet og placer ikke dine armhuler på toppen af ​​krykker. Dette skaber en "stativ" position, hvor både krykker og din stærke ben har kontakt med gulvet.

5 Gå med krykker, idet forsigtige skridt. Hold klar af rygsækken på ryggen for at sikre, at du ikke mister din saldo.

TIPS

  • Forsøg ikke at bære for meget vægt i rygsækken, mens du bruger krykker. Hvis du begynder at føle trætte eller ude af balance på grund af vægten af ​​rygsækken, tage det ud eller fjerne noget af indholdet.
  • Brug en rygsæk med en kiste og talje strop for yderligere at sikre den.

        

Udgiv min kommentar