Fantacine.com

Low-Fiber kolon rense

Mange produkter på markedet hævder at afgifte kroppen ved at fjerne års akkumuleret stof affald, som har tilstoppede din kolon og forgiftet dit system. De fleste af disse kolon rensemidler indeholder en variant af den samme plantestoffer cocktail, der omfatter senna, marietidsel og cascara sagrada. Disse er er kendte laksantia og lever udrensninger. Ud over de urter, disse cocktails indeholder psylliumskaller.

Fiber Supplements

Inden det besluttes at anvende en alternativ lav fiber, overveje fordelene ved fiber kosttilskud i et kolon rense program. Psyllium skallerne er en uopløselige fibre, der også bruges i almindelige over-the-counter fiber kosttilskud. Den psyllium skallerne absorberer vand fra tarmene og svulmer op, trykke på tarmvæggene at fremme elimination. Ifølge producenterne af de produkter, skallerne fejer kolon vægge fastklemte sag. Hvorvidt dette er tilfældet, en kost høj i opløselige og uopløselige fibre er en bevist måde at sænke dine chancer for flere former for kræft. Nogle mennesker oplever forstoppelse, når du bruger psyllium skallerne, men at drikke mindst to Quarts af vand om dagen kan afhjælpe dette.

Ikke-Fiber Alternativer

Hvis du ikke tåle psyllium skallerne, eller har en medicinsk grund til hvorfor du ikke bør omfatte fiber i din udrensning regime, behøver alternativer eksisterer. Et hav-salt afførende er en effektiv og sikker måde at få dine tarme flytter, hvis du oplever forstoppelse. Brug ikke-tilsat jod, minimalt forarbejdede hav kun salt. Tilføj 2 tsk. salt til 2 kopper filtreret vand og drikke det ret hurtigt på tom mave. Inden for en time vil du begynde at mærke effekten som saltvandet bevæger sig gennem din fordøjelseskanalen. Forvente at have to eller flere løse afføringer inden for et par timer. Drik masser af vand for at erstatte det vand, du taber i disse løs afføring. En variation af dette er at bruge Epsom salte i stedet for havsalt.

Et oxygen-baserede rense er en nyere tendens. Sælgere hævder de virker ved at bringe ilt ind i tarmene, nedbryde hårdt ramt, fecal sagen, så det kan fjernes. Metoden til levering er en del af sin appel. I stedet for at blande i vand og varig grittiness eller dårlig smag, du sluge en kapsel og det ozoniserede magnesiumoxid gør resten. Disse er efter sigende sikker, ifølge en undersøgelse fra 2005 foretaget af JK Lalla, PhD i Mayfair Klinisk Uddannelse og Forskning Center, og ikke skader tarmfloraen.

Overvejelser

Hvis du er i gang med et kolon rense grund af de nuværende problemer med forstoppelse, så prøv at drikke mindst to Quarts af vand om dagen og øge dit indtag af frugt og grønt. Dette skulle hjælpe dig i det lange løb.


        

Udgiv min kommentar