Fantacine.com

Discoid eksem behandling

Discoid eksem, ofte omtalt som nummular eksem eller nummular dermatitis, er en forholdsvis sjælden form for eksem, der generelt påvirker mænd af en fremskreden alder. Det vil almindeligvis præsentere sig som pletter af rød, hævet hud på størrelse og form af en mønt på arme, ben, balder og ryg. Efter den første opblussen, vil de fleste mennesker, der lider discoid eksem typisk oplever tilbagevendende episoder af disse temmelig kløende pletter i hele resten af ​​deres liv. Men der er behandlinger til rådighed, der kan hjælpe med at administrere og kontrollere tilstanden, ikke helbrede den.

Fugtighedscreme

En af de nemmeste (og formentlig billigste) former for behandling for discoid eksem vil indebære anvendelse af en over-the-counter fugtighedscreme til de ramte områder af huden. Hvad disse typer af produkter gøre, er væsentlige bidrage til at bevare fugten i huden, som kan lindre ubehaget, tørhed og kløe, der ofte følger en opblussen. Selv når du ikke lider af røde, kløende pletter, er det tilrådeligt at fortsætte med at bruge fugtighedscreme, da det kan holde en opblussen i skak.

Hydrocortison

Andet hjem afhjælpe, du kan bruge i behandlingen af ​​discoid eksem er brugen af ​​en hydrocortison creme. Disse findes i nonprescription styrke, så du kan starte med at prøve et sådant produkt før du flytter til en recept salve. Anvendelse hydrocortison direkte på møntformede patches vil ikke nødvendigvis fjerne dem op, men det kan lindre en stor del af kløe og inflammation, du oplever i øjeblikket.

aktuel Steroider

Mens hydrocortison er en forholdsvis mild aktuelt steroid, kan det være nødvendigt at få en recept af en højere koncentration steroid creme, især hvis du lider af en moderat til svær tilfælde af discoid eksem. En recept koncentration af et aktuelt steroid vil arbejde næsten præcis ligesom hydrocortison, da det i sidste ende behandler både kløe og inflammation, bare i en højere dosis.

Antihistaminer

Når der lider af discoid eksem, kan du ønsker at tænke på at afhente en oral form for behandling så godt. En af de mere virkningsfulde vil være en over-the-counter antihistamin. Hvad dette tjener til at gøre, er at blokere histamin produceres af kroppen, der forårsager de røde, hævede pletter at kradse.

Antibiotika

Mens de fleste af de behandlinger af discoid eksem fokus på styring af kløe og inflammation, bør du også overveje den anden side af denne ubehagelige tilstand. Antibiotika er en meget effektiv måde at sikre, at eventuelle patches, der kan bryde og græde ikke bliver smittet. Denne type medicin kan i nogle mennesker, faktisk hjælpe med at opklare et udbrud.

lysbehandling

Nogle lider af discoid eksem kan finde positive resultater fra at gå gennem en form for behandling kaldet lysbehandling. Dette er en proces, hvor ultraviolette stråler er rettet mod huden for at behandle tilstanden. Virkelig, den mest effektive form for lysbehandling, ifølge Mayo Clinic, vil være naturligt, hvilket betyder simpelthen liggende ud i solen. Men, kan kunstige UV-stråler også gøre det trick. Den eneste reelle problem med denne form for behandling er den øgede muligheder for hudkræft.


        

Udgiv min kommentar