Fantacine.com

Ville Vitamin E være gavnligt for Psoriasis?

Psoriasis er en tilstand, der påvirker leddene og huden og er ikke smitsom. En af de vigtigste symptomer på psoriasis er de røde og skællende pletter, der vises over hele huden. Mange mennesker tror, ​​at E-vitamin, som ofte er en ingrediens i hudcremer og lotions, kan hjælpe. Det menes, at E-vitamin hjælper huden helbrede og reducerer ardannelse efter skader.

Fordele

Vitamin E er en almindelig ingrediens i hudplejeprodukter. Det er på grund af de mange fordele vitamin menes at have. Nogle af disse fordele omfatter langsommere aldring, antioxidant egenskaber, solbeskyttelse, ar behandling og beskyttelse mod hudkræft. Mange mennesker mener også, at E-vitamin kan forebygge og reducere forekomsten af ​​strækmærker på huden, samt reducere alder pletter.

Misforståelser

De fleste eksperter mener, at forestillingen om, at E-vitamin kan gavne psoriasis er falsk, dog. Selvom E-vitamin er godt for mange andre hudsygdomme, betyder det ikke nødvendigvis gøre noget for psoriasis. Dette er fordi de fleste af E-vitamin gavnlige egenskaber, ikke er videnskabeligt bevist. Det menes, at E-vitamin ikke trænger de ydre lag af huden, og ikke alene kan det ikke gøre det, kan det forårsage alvorlige allergiske reaktioner, når sprøjtes på huden.

effekter

Der er også nogle negative effekter til at tage vitamin E tilskud til at behandle din psoriasis. Nogle af de bivirkninger ved at tage for mange vitamin E tilskud omfatter hovedpine, kvalme, forhøjet blodtryk, længere blodpropper tid, muskelsvaghed og træthed. Dette er normalt forårsaget af daglige tilskud af 600 mg eller mere.

Potentiel

Men selv om E-vitamin ikke er videnskabeligt bevist, at hjælpe psoriasis, mange troende sværger ved det. Hvis du tager en mindre mængde E-vitamin (f.eks 400 mg i et tillæg), kan du se positive fremskridt, såsom mindre kløe og mindre skurv formation.

Forebyggelse / Solution

Andre behandlinger for at hjælpe psoriasis, som er videnskabeligt bevist bør overvejes af lider af lidelsen. Nogle fremragende aktuelle behandlinger, der kan hjælpe behandle psoriasis omfatter salicylsyre (ofte en ingrediens i hud-clearing vasker), tjære og flere foreskrevne topicals som Dovonex og Tazorac.


        

Udgiv min kommentar