Fantacine.com

Sådan læses Fetal Ultrasound Reports

Føtal ultralyd er en substantiative test udført for at vurdere status for fosteret i placenta sac. De føtale ultralyd teknik udnytter lydbølger med varieret frekvensområde at frembringe et billede af fosteret, placenta og omgivende fostervand. Billedet vises på en skærm fastgjort til ultralyd maskine i en sort-hvid format. Disse billeder tjener som en registrering af barnets status, når udføres med jævne mellemrum i løbet af graviditeten. Føtal ultralyd spiller også en afgørende rolle i påvisning af ethvert problem relateret til sundhed fosteret, såsom føtale misdannelser, eller en ændring i positionen af ​​fosteret.

Instruktioner

1 Få en føtal ultralyd aftale omkring syv til 14 uger efter bekræftelse af graviditet. På dette stadium, vil fostrets ultralyd giver et skøn over gestationsalder og hjælpe lokalisere en forfaldsdato.

2 Observer ændringen i diameter af hovedet af fosteret i uge 13 og igen på det tidspunkt tæt på leveringstidspunktet. Ideelt set bør forskellen være 7 cm.

3 Sammenlign længden af femur i uge 14, der ses på det tidspunkt tæt på forfaldsdatoen. Forskellen bør ideelt set være omkring 6 cm.

4 Vær opmærksom på abdominal omkreds for at få et estimat af kropsvægten af barnet på tidspunktet for fødslen.

5 Undersøg ultralyd for eventuelle vanskabte. Mange 3D ultralyd endda giver dig mulighed for at se, om barnet vil blive født med en læbe eller anden æstetisk abnormitet.

6 Undersøg ultralyd og find fosteret (afhængigt af den fase af graviditeten, kan barnet ligne en peanut eller et lille barn). Tæl antallet af hoveder synlige for at bestemme den mulige presense af multipler.

7 bestemme lokalisering (eller position) af placenta ved at lokalisere kanten af livmoderhalsen, fosteret, og den sorte tomrum mellem baby og placenta væg.

8 Undersøg mængden af fostervand at bestemme, om Hydramnios (for meget væske) eller oligohydramnia (for lidt væske til stede) er til stede. Begge disse tilstande kan påvises ved at måle små lommer af fostervandet og derefter bruge denne information til at anslå mængden af ​​total fluid.

TIPS

  • Et hul på seks til otte uger er nødvendig mellem udnævnelsen af ​​føtale ultralyd for at sikre, at barnet er i stand til at komme sig efter den procedure og muliggøre betydelig vækst mellem ultralyd.

        

Udgiv min kommentar