Fantacine.com

Øjeblikkelig Gær Infektion Relief

Øjeblikkelig Gær Infektion Relief


Vaginal infektion er en infektion, er resultatet af svamp eller gær. Disse stoffer normalt lever på hudens overflade, men når der er en unormal våd og fugtig tilstand, de kan forårsage infektion. En gær infektion normalt forårsager brændende, kløe og udledning. Antibiotika brug er den mest almindelige årsag til gær infektion, men en gær infektion kan være et tegn på noget mere alvorligt, såsom diabetes, leukæmi eller AIDS. De fleste gær infektioner kan blive ryddet op hurtigt med behandling.

Over-the-counter behandlinger

De fleste gær infektioner kan behandles nemt med over-the-counter behandlinger. Monistat-Derm, monistat Vaginal, Vagistat, Femstat, Femizole-7 og Gyne-Lotrimin er alle over-the-counter cremer, der kan findes på de fleste kiosker og stormagasiner. Disse cremer er gnides direkte på skeden og de omgivende væv, to til tre gange om dagen i en til syv dage afhængig af, hvor længe symptomerne sidste. Hvis cremer forårsage irritation, bør de afbrydes. De bør også aldrig bruges, hvis du er gravid. Hvis symptomerne vare i mere end en uge, bør du kontakte din læge.

home Retsmidler

Der er et par hjem retsmidler, som du kan prøve for milde tilfælde af gær infektion. Fortynd æble cider eddike med vand i en to-til-en løsning. Tilføj en lille smule af hvidløg i blandingen til at hjælpe med kløe og ising på det område, der er udsat for gær infektioner. Yoghurt siges at slippe af gær infektioner. Soak en tampon i yoghurt og indsætte det i skeden i cirka en time. Kulturen i yoghurten siges at neutralisere infektion. Drikke kærnemælk dagligt siges også at forebygge og helbrede gær infektioner ved at genskabe pH inden dit system.

Medicinske behandlinger

Hvis dine symptomer ikke gået væk med selv-behandling, kan have brug for din læge for at tilkalde en recept styrke medicin. Lægen kan tilkalde en anti-svampe medicin der kan blokere produktionen af ​​gæren. Disse medikamenter vil ende med endelsen azol. Amphotericin B kan også blive indkaldt til alvorlige infektioner, der ikke reagerer godt på andre behandlinger. Amphotericin B er meget stærk og kan gøre at behandle et andet udbrud vanskeligere som din krop udvikler immunitet.


        

Udgiv min kommentar