Fantacine.com

Hvordan Health Care Omkostninger Lavere Med Sund Kost & Motion

Hvordan Health Care Omkostninger Lavere Med Sund Kost & Motion


I et 2005 interview med "Smart Business Los Angeles," UCLA direktør for Human Ernæring og professor i medicin Dr. David Heber sagde, "under folk tage bedre vare på sig selv er en af ​​de bedste måder at reducere omkostningerne til sundhedspleje dækning. " Undersøgelser fortsat blive frigivet, der understøtter denne commonsense strategier til bekæmpelse af udgifter til sundhedspleje.

livsstilsvalg

Hvis du ikke er aktiv, vil du tage på i vægt. Hvis ikke spiser rigtigt, vil du være ernæringsmæssigt usund. Dårlige sundhedspleje vaner fører til lægebesøg, recepter og fri fra arbejde - alle faktorer, der bidrager til høj sundhed pleje omkostninger og lægge pres på sundhedssystemet generelt.

Kost og Motion

Hvis du laver dårlige valg af fødevarer eller springe måltider, du berøve kroppen af ​​værdifulde vitaminer, mineraler og proteiner, som er afgørende for sundheden, næring og energi. Hvis du heller ikke motion, mister du muskler og opbygge fedt i stedet, som regel omkring midsection. Dette øger sandsynligheden for, at du vil udvikle mange betingelser, fra diabetes til hjertesygdomme til kræft.

Sygdom

Dr. Heber siger en af ​​de mest alvorlige lidelser, du kan udvikle fra dårlig kost og manglende motion er metabolisk syndrom, som er en kombination af højt blodtryk, højt fedtstoffer i blodet og højt blodsukker. Metabolisk syndrom findes i 50 procent af amerikanerne i alderen 40 og 60. Dette usund blanding kan føre til hjertesygdomme, type 2-diabetes og kræft.

Omkostninger

Heber siger omkring 130 mia $ om året i sundhedsudgifter er relateret til mennesker, der er overvægtige og inaktive. I 2002 en stor undersøgelse af National Institutes of Health viste en reduktion i nye tilfælde af diabetes end fem år i mennesker, der moderat ændret deres livsstil at omfatte kost og motion 58 procent.

Undersøgelser

Nogle mennesker, der kæmper højt kolesteroltal kan tilbringe op til $ 400 om måneden på kolesterol medicin alene. For at føje spot til sygdom, en 2010 undersøgelse foretaget af Dr. David M. Nathan og offentliggjort i "New England Journal of Medicine" fundet, at nogle typer af diabetiske medikamenter ikke sænke risikofaktorer for hjerteanfald eller slagtilfælde, som tilsigtet. Disse undersøgelser låne endnu mere tiltro til tanken om, at du kan hjælpe dit helbred og din pengepung ved subtile livsstilsændringer i samråd med din læge.


        

Udgiv min kommentar