Fantacine.com

Kløende hovedbund Behandlinger

Der er mange forskellige ting, der kan forårsage en kløende hovedbund. Det kunne være noget så simpelt som en allergisk reaktion på en ny shampoo, eller noget så alvorligt som psoriasis. Du kan også blive ramt af skæl eller har et tilfælde af hovedlus. Uanset årsagen kan kløen blive meget intens. Vil du ønsker at begynde at behandle kløe, mens du og din læge søge efter dens årsag.

skæl Shampoo

Skæl shampoo ikke bare slippe af med skæl. De indeholder også ingredienser, der lindrer hovedbunden klør. En af disse ingredienser er zinkpyrithion. Kig efter denne ingrediens noteret på shampoo flaske. Zinkpyrithion dræber svamp eller bakterier, der kan være årsag til kløe. Afledt af det naturlige element zink, er det bruges til at behandle andre hudsygdomme som godt. Påfør en skælshampoo med zinkpyrithion til din hovedbund hver gang du shampoo. Lad skumme sidde på din hovedbund i fem minutter, derefter vaske det ud.

Lavender olieblanding

Du kan lave din egen behandling for din kløende hovedbund derhjemme. Lavendel olie er et glimrende naturligt valg, fordi det virker til behandling af flere årsager til en kløende hovedbund --- selv hovedlus. Anbring 1/4 kop havregryn i en kop vand og lad det stejle i 20 minutter, derefter stamme det og opsamle væsken i en skål. Tilføj fem dråber lavendel olie og fem dråber rosmarin olie. Bland sammen og hæld på din hovedbund. Massere det i og lad det forblive på din hovedbund i 10 minutter, derefter skylles. Du kan gøre dette så ofte som nødvendigt for at lindre kløe.

Aloe Vera

Aloe vera er en plante, der er kendt for sin evne til at helbrede din krop både inde og ude. Du kan købe det i gel form eller som en juice, eller du kan opdele åbne en frisk frond af aloe og få ret til gelen inde. For at helbrede din kløende hovedbund, gnide aloe vera gel eller juice ind i din hovedbund. Lad det sidde i 15 minutter, derefter skylle det ud. Gentag dette mindst to gange om ugen, indtil du føler resultater. Du ønsker måske at fortsætte denne behandling en gang om ugen for at holde kløe fra at vende tilbage.


        

Udgiv min kommentar