Fantacine.com

Årsager til Mennesker Mouth Svamp

Årsager til Mennesker Mouth Svamp


Der er omkring 50 forskellige svampe, der forårsager sygdom hos mennesker, men svampen oftest ansvarlige er candida, også kaldet trøske eller gær. Candida i munden kan "blomstre" på visse betingelser og vokse hurtigt, hvilket resulterer i en smertefuld hvid belægning i munden væv.

Nedsat immunfunktion

Kompromitteret immunforsvar anlagt den ved kræftbehandling, hiv / aids eller sygdomme er en væsentlig faktor i forbindelse med menneskers mund svamp. Et svækket immunsystem kan ikke effektivt holde candida i skak.

Antibiotika

Jobbet af antibiotika er at dræbe bakterier. Dette er vigtigt i forhold til behandling af sygdom, men antibiotika også påvirke balancen af ​​mikroorganismesamfund, der lever i vores kroppe. Bakterier hjælper med at holde gær ligesom candida i skak, og antibiotika, der dræber bakterier kan således tillade gær infektioner i munden til at blomstre.

Alder

Babyer og ældre er mere tilbøjelige til svampeangreb mund infektioner end resten af ​​befolkningen på grund af deres reducerede funktion immune.

Mundtørhed syndrom

Mennesker, der lider af mundtørhed syndrom, eller xerostomi, er mere tilbøjelige til mund svamp, fordi munden væv kan blive irriteret og sårbar over for infektion med candida i fravær af tilstrækkelig spyt.

Forebyggelse

Du kan hjælpe med at forhindre svampeangreb mund infektioner ved at spise yoghurt med levende kulturer, mens du tager antibiotika, ved ikke at ryge, ved at se en tandlæge til tiden og ved tandbørstning og tandtråd regelmæssigt for at opretholde sunde væv i munden.

Behandling

Se din læge tidligt at behandle svampeinfektioner mund infektioner for maksimal effektivitet. Aktuel anti-svampe medicin omfatter nystatin og clotrimazol. Piller såsom fluconazol (Diflucan) kan behandle mere alvorlige orale svampeinfektioner.


        

Udgiv min kommentar