Fantacine.com

Hvordan at tale med nogen Online om depression

Hvordan at tale med nogen Online om depression


Depression kan være en skræmmende sygdom at kæmpe med, hvis du er usikker på, hvordan man håndterer det. Mange mennesker føler flov at indrømme, at de er deprimerede eller ensom. Hvis du er for genert til at tale med folk ansigt til ansigt om dine følelser, der er online muligheder, der kan være til hjælp for dig. Det første skridt i behandlingen af ​​din depression er at forstå det. Depression kan påvirke folk i alle aldre og racer på noget tidspunkt i livet. Der er ingen skam i at være en af ​​de mange, der lider af depression.

Instruktioner

1 Deltag en online chat rum for depression ramte. Mange af disse chatrum er sikre og fuld af mennesker, der er på udkig efter støtte og dem, der ønsker at tilbyde det. En chat room er en stor afsætningsmulighed for depression syge, som du kan få feedback fra andre, der er i din position, og fra dem, der måske har overvundet sygdommen. Chatrum af denne type har moderatorer til at holde ud bøller, eller folk, der bruger chatrum for sjov i stedet for alvorlig samtale.

2 Arbejde med en online rådgiver. Mange rådgivere landsdækkende er begyndt online-tjenester, så de kan nå patienter, der kan være stater væk. Dette er især nyttigt, hvis du bor i et landområde. Online rådgivning kan være lige så hjælpsomme og er ideel til folk, der kan arbejde i mange timer. Organisationer såsom levende person, har rådgivere på vagt 24 timer i døgnet. Kunderne får lov til at betale per session, så de kan afprøve tjenesten at se, om det er ideelt for dem. Desuden er kunderne lov til at forblive anonym, så de ikke behøver at bekymre sig om nogen genkende dem.

3 Deltag en online støttegruppe. Befrienders Worldwide er en støttegruppe, der tilbyder hjælp til alle, på verdensplan, der er villig til at spørge. Den støttegruppe er gratis og fuld af omsorgsfulde personer, der er parat og villig til at lytte til det problem, som du kan have. Alle frivillige er specielt uddannet og vil kommunikere med dig via uanset form, som du gerne; hvad enten det er online chat eller snail mail. Gruppen er også ikke-politisk og ikke-religiøse.


        

Udgiv min kommentar