Fantacine.com

Sådan testes en Bygningsfejl i hjemmet

Sådan testes en Bygningsfejl i hjemmet


Ifølge den amerikanske optometric Association, en bygningsfejl er "enten skyldes den uregelmæssige form af hornhinden, den klare forsiden af ​​øjet eller sommetider krumning af linsen i øjet." De fleste mennesker har en vis grad af astigmatisme. Når en bygningsfejl er stor, kan det forårsage sløret eller forvrænget syn, øjensmerter og hovedpine. Du kan udføre en simpel test derhjemme for at se, om du har brug for behandling for en bygningsfejl.

Instruktioner

Test for bygningsfejl

1 Bær dine kontakter eller briller, hvis du normalt bruger dem, for testen. Det er vigtigt at få dine briller på, hvis du har andre problemer med synet, såsom nærsynethed.

2 Find en bygningsfejl test online. Sid omkring 14 inches eller så væk fra din computerskærm. Sørg for at du er i øjenhøjde og komfortable.

3 Cover ene øje og se på testen med det andet øje. Så skifter øjnene. Du har måske en bygningsfejl i kun det ene øje. Bemærk eventuelle forskelle.

4 Kig på linjerne. Du bør se forvrængede eller slørede linjer, hvis du har en bygningsfejl. Linjerne kan endda synes at være forskellige tykkelser. Hvis du ikke har en bygningsfejl, vil linjerne være klart synlig og ensartet.

5 Besøg din optiker regelmæssigt. Lav en aftale, hvis du er usikker på bygningsfejl testresultater. Det er en god idé at få dine øjne kontrolleret mindst én gang om året, da dine øjne kan ændres, når du bliver ældre.


        

Udgiv min kommentar