Fantacine.com

Sådan Stop hårtab med svenske bitter

Sådan Stop hårtab med svenske bitter


Svenske bitter, en urte tonic er baseret på en 500-årig europæisk opskrift, er meget hyldet for sine sundhedsmæssige fordele, hvis ikke for sin stærke smag. De fleste af dets fordele er fordøjelsessystemet, men det kan anvendes topisk for nogle hudlidelser, herunder hæmorider, acne og eksem. Der er intet i den gamle Manuskript (den oprindelige opskrift) eller dagens litteratur at angive, at de svenske bitter kan forebygge, kontrollere eller vende hårtab, men der er også noget, der tyder, at du ikke kan give det en chance.

Instruktioner

1 Du kan købe svenske bitter som en tinktur i enhver helsekostforretning eller fra online kulturformidlende. Følg producentens anvisninger. Doser og metoder til anvendelse varierer afhængigt af formålet. Du kan drikke et skud før eller efter middagen for at forbedre fordøjelsen, men til medicinske formål, er de fleste doseringer beregnet til at blive fortyndet i te eller vand.

2 Du kan også købe de rå urter forblandet eller hver for at lave dine egne svenske bitter. Hvis du køber de urter enkeltvis, skal du følge opskriften præcist.

3 Blend følgende urter, og placere dem i en bred hals 2-L flaske med en stram låg: 10 g aloe, 5 g myrra, 0,2 g safran, 10 g Senna blade, 10 g kamfer, 10 g Angelica rødder, 10 g zedvoary rødder, 10 g manna, 10 g theriac venezian, 5 g Carline tidsel rod, og 10 g rabarber rod.

4 Hæld rug eller ånd over urter. Cover, ryst og sted på en varm, solrig vindueskarmen eller ved siden af ​​en varmekilde i 2 uger, ryster dagligt. Strain og hældes i små mørke flasker med gode propper.

5 Brug gamle håndklæder til at beskytte dit tøj, og, hvis gør dette ved sengetid, dit sengetøj som svenske bitter pletter. Leverandører af svenske bitter anbefaler også dækker eventuelle bandager våde med svenske bitter med plastik for at indeholde drypper, så du kan dække din hovedbund, også. Massage lige nok svenske bitter i din hovedbund for at dække al huden. Må ikke mætte hvad hår du har med det. Lad det sidde i 2 til 4 timer, derefter vaske det ud og stil som sædvanlig.

TIPS

  • Da svenske bitter ikke er specielt anbefalet til hårtab, er metoden for anvendelse tilpasset fra proceduren for behandling af hudsygdomme med denne tonic.

        

Udgiv min kommentar