Fantacine.com

Hvad er en forlagskode på piller?

Hvad er en forlagskode på piller?


Den amerikanske regering kræver et aftryk kode på piller for at hjælpe enkeltpersoner og fagfolk til at afgøre, hvad en pille er i tilfælde af det er adskilt fra den originale emballage.

lovkrav

De prægede bogstaver, tal og symboler på en receptpligtig medicin (Rx) pille, tablet eller kapsel er et lovkrav for Federal Food, Drug, og Kosmetiske Act (FD & C loven) [21 USC 355].

Unik kode Per Pill

Loven kræver, at aftryk for hver pille (produkt) for at være unik. Hver fabrikant skal have en anden aftryk for hver af sine produkter. Et produkt, der har mere end én dosis, skal have en unik aftryk for hver dosering rådighed. Det tilsvarende produkt fremstillet af flere producenter må afvige fra hinanden.

kode Creation

Formen og farven af ​​p-piller, samt aftryk, der sammen anvendes til at danne aftryk kode. Det betyder, at du vil ikke nødvendigvis være i stand til at bestemme, hvad p-piller er baseret på koden alene, skal du også kende sin form og farve.

Indeks over piller

Flere websteder omfatter billeder af piller med produktinformation, herunder pharmer.org, drugs.com og rxlist.com.

Ikke NDC

Aftrykket koden må ikke forveksles med National Drug Code (NDC), som er en 11-cifret kode, der entydigt identificerer menneskelige narkotika. Food and Drug Administration (FDA) har en offentlig NDC Register over receptpligtig medicin og insulin produkter udviklet af registrerede virksomheder til kommerciel distribution. Mens omfattende, er denne mappe ikke indeholde billeder.


        

Udgiv min kommentar