Fantacine.com

Hudirritationer & Dermatitis grund Tøjvask Sæbe

Hudirritation og dermatitis er ofte forårsaget af fælles husholdningsvaskemidler. Disse rengøringsmidler indeholder ofte skrappe kemikalier, der efterlader en rest, der irriterer huden, hvor den er i konstant kontakt med stoffet.

Hvad er Kontakt Dermatitis?

Kontakteksem er en reaktion forårsaget af langvarig kontakt med en irriterende stof. Allergisk kontaktdermatitis er et immunsystem reaktion, der opstår hos personer, der har en overfølsomhed over for en kemisk eller stof. Det sker normalt meget hurtigere end regelmæssig kontakt dermatitis.

Symptomer på hudirritation eller Kontakt Dermatitis

Rødme, hævelse, blæredannelse og endda ulceration af huden kan forekomme med dermatitis. Med allergisk kontakteksem, der er alle disse symptomer, og kan også være kløe

Årsager til kontakteksem

Vaskemidler er en af ​​de mest almindelige årsager til hudirritation og kontakteksem reaktioner. Hvis der kun opstår hudirritation i områder omfattet af tøj, der er blevet vasket med vaskemidler, er det sandsynligt, at sæben er synderen.

Hvorfor er vaskepulver Så Irriterende?

Vaskemidler er ikke bare almindelig sæbe. Det er en løgnehistorie oliebaserede overfladeaktive midler, buffermidler, stabiliseringsmidler, blegemidler, farvestoffer og duft. Enhver af disse forbindelser kan skabe en hudirritation. Sammen de gør en bryg af stærke, irriterende kemikalier.

Vaskepulver med færre Irritanter

Der er en række af tekstilvaskemidler uden mange af disse yderligere kemiske midler. Nogle har ingen duft eller farvestoffer, ingen fosfater, ingen blegemidler eller er allergivenligt. Du kan prøve disse lave-additiv vaskemidler for at se, hvad der virker bedst for dig.


        

Udgiv min kommentar