Fantacine.com

Kan du bliver gravid Lige før menstruationen?

Det bedste tidspunkt at prøve for en graviditet er ikke rigtigt før menstruationen. Det er muligt at blive gravid lige før menstruationen, men kvinder er normalt mest frugtbare i midten af ​​deres menstruationscyklus.

Conception Tidsramme

Et par kan kun forestille hvis kvinden har ægløsning. I den gennemsnitlige kvinde, sker ægløsning mellem dag 12 og 16 i menstruationscyklus (eller 12 til 16 dage efter begyndelsen af ​​din sidste periode.)

Cycle Length

Kvinder med korte menstruationscyklus (20-26 dage mellem perioder) eller lange menstruationscyklus (28 dage eller mere mellem perioder) kan ægløsning senere end en kvinde, med en gennemsnitlig cyklus.

uregelmæssig cyklus

Kvinder med uregelmæssige eller uforudsigelige cyklusser kan også ægløsning senere end den gennemsnitlige kvinde. Dette kan føre til en øget chance for graviditet lige før menstruationen.

Tegn på graviditet

Det første symptom på graviditet er ofte en forpasset periode. Hvis du går glip af en periode, føler svimmel eller træt, eller oplever hovedpine, kan du blive gravid. Du kan tage et hjem graviditetstest ca. 14 dage efter undfangelsen.

forhindre graviditet

For at undgå graviditet, ikke har ubeskyttet sex, selv lige før eller under menstruationen. Der er aldrig en 100 procent sikker tid til at have ubeskyttet sex. Tal med din læge om prævention og forhindre graviditet.


        

Udgiv min kommentar