Fantacine.com

Lav Kolesterol Diet Planer

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, 17 procent af amerikanerne har forhøjet kolesterol. En læge-ordered blodprøve højere end 240 mg total kolesterol indikerer, at kroppen er i risiko for hjertesygdom. Fordi forhøjet kolesterol har ingen symptomer, er det vigtigt at blive testet. Også anbefalet af Department of Health og Human Services er en lav-kolesterol kost, der undgår usunde fedtstoffer. Læs mere om, hvad kost er bedst for højt kolesterol i blodet.

Mættet fedt

Tre typer af fedt øger risikoen for forhøjet kolesterol: mættede fedtstoffer, transfedtsyrer og fedt i kosten. The American Heart Association anbefaler at begrænse mættede fedtstoffer til 7 procent af din kost. Mættet fedt findes i animalske produkter som pølse, smør, oksekød, ost, svinekød, svinefedt og mælk. De omfatter også palmeolie, kokosolie smør og kokosolie. Læs pakke etiketter til nogen af ​​disse olier. Undgå nondairy creamers, fordi de indeholder kokosolie. I stedet for at spise kød, vælger proteiner som fisk og sojabønner produkter. Fisk indeholder vigtige omega-3 fedtsyrer, at støtte i at give kroppen med de nødvendige næringsstoffer for hjertesundhed. Tjek kød alternativer med sojabønner såsom tofu, tempeh og veggie burgere. I stedet for at spise en hjerte-tilstopning hotdog eller hamburger, nyde en tofu hund eller veggie burger på en hele korn bolle. Krydderier som sennep og relish har lidt at ingen fedt.

Transfedtsyrer

Transfedtsyrer er mere almindeligt kendt som transfedtsyrer. Disse fedtstoffer blev oprindeligt brugt til at give mad en længere holdbarhed. De er generelt findes i margarine, stegte fødevarer og forarbejdede fødevarer. The American Heart Association foreslår at gøre dette kun en fedt procent af din daglige kost. Med andre ord, så prøv at undgå transfedtsyrer ved at læse etiketter. Mange virksomheder producerer fødevarer som chips i emballage, der indikerer transfedtsyrer blev ikke brugt under deres produktion. Selv om disse fødevarer kan være ugyldige af transfedtsyrer, de er generelt tomme kalorier. En tom kalorie er en høj-energi mad, der giver lidt ernæringsmæssig fordel. Hvis du går glip af salt smag af chips, prøv ristning grønkål drysset med sojasovs. Varm ovnen på høj, og pop dem i indtil sprød. Du ikke kun får at salt, du ønsker, men en snack fuld af fiber, som hjælper i vægttab og stabilisering insulin.

Flerumættet og enkeltumættet fedt

Flerumættet og enkeltumættet fedt er to fedtstoffer, der er faktisk godt for dig. Indarbejde disse fedtstoffer i din kost ved at spise avocado, nødder, laks, sild, ørred, sojaolie, solsikkeolie, raps olie og olivenolie. Brug olie i moderate mængder. Mange Dieters eller folk, der forsøger at spise en ordentlig kost begå den fejl at dække deres salater med dressinger, der til tider har flere kalorier end hamburgere. Snarere end at have en højt kalorieindhold salatdressing, lave en bruger 2 spsk. olivenolie, en beholder med yoghurt naturel, hakket hvidløg og 1/4 kop hakkede purløg. Brug nogle af disse erstatninger til din lavt kolesterol kost planen. Du kan finde andre lav kolesterol opskrifter ved at tjekke afsnittet Ressourcer.


        

Udgiv min kommentar