Fantacine.com

Consumer Reports for vægttab piller

Forbruger rapporter om vægttab piller generelt ikke positive. For det meste, har forbrugernes rapporter fundet beviser for, at vægttab piller hjælpe dig tabe betydelige mængder af vægt. Derudover har de fundet, at mange af ingredienserne i disse vægttab kosttilskud er skadelige for din krop, der forårsager bivirkninger som forhøjet blodtryk, uregelmæssig hjerterytme, krampeanfald, slagtilfælde og død. Samlet, forbruger rapporter anbefale springer piller og tabe vægt gennem en god kost og regelmæssig motion i stedet.

Håndkøb

Ifølge Consumer Search, over-the-counter fandtes kost piller ikke at få væsentlig indvirkning på vægttab - uanset mærke eller ingredienser. De fleste af disse vægttab piller indeholder koffein og bitter orange, kombinationen af ​​som de fleste sundhedseksperter anbefaler at undgå. Andre ingredienser i disse OTC piller er acai bær og hoodia. Ingen af ​​disse viste sig at arbejde enten. Sundhed eksperter siger disse piller er spild af penge og kan potentielt føre til helbredsproblemer som de beskatte dit hjerte.

Recept

Lidt bedre end deres OTC fætre, har recept vægttab piller set at fremme vægttab, men ikke væsentligt mere end dem på blot kost og motion regimer. Den Fede Society fandt, at patienter, der var på recept kost piller mistede blot 6 lbs mere i et år - et halvt pund om måneden - end dem, der tog placebo. Fordi disse er reguleret af den amerikanske Food and Drug Administration, er disse gået gennem kliniske forsøg for at teste effektiviteten. Stadig, disse stoffer har også et væld af potentielle bivirkninger, såsom forhøjet hjertefrekvens og blodtryk.

Advarsler

Flere og flere af disse stoffer er ved at blive udstedt advarsler fra Food and Drug Administration til at indeholde potentielt skadelige ingredienser, siger Consumer Reports. Der er i alt 72 vægttab produkter i øjeblikket på listen.

falske påstande

Consumer Reports fandt også, at vægttab pille selskaber har været reklame falske oplysninger. Ifølge Federal Trade Commission, undersøgelser udført af Xenadrine s (et vægttab pille) fabrikanten ikke at støtte deres krav og de mennesker, der var på placebo faktisk mistet mere vægt. FTC har beskyldt endnu flere producenter af falsk reklame, herunder Questral AC og AC Fat Killer Plus, Rapid Loss 245 og Rx, Slim Kaffe og Zyladex Plus.


        

Udgiv min kommentar