Fantacine.com

Tips om Gendannelse Fra natarbejde

Tips om Gendannelse Fra natarbejde


Folk, der arbejder på nathold, mellem kl 22:00 og 06:00 kan opleve problemer med at sove. Faktisk er der er en betegnelse for den tilstand, der kaldes skifteholdsarbejde Sleep Disorder. Gendannelse fra arbejde om natten søvn betyder at få nok hvile.

Sleep Miljø

Korrekt hvile og dyb søvn kan hjælpe dig med at genoprette fra natholdet bedst. At skabe et miljø, der er befordrende for søvn vil hjælpe jer hvile længere. Du bør gøre dit værelse så mørke som muligt. Placering tunge gardiner i vinduerne og slukke noget lys vil hjælpe. Hvis det er muligt, så prøv at sove i ro samt, selvom du nødt til at bruge ørepropper. Sørg for at forklare venner og familie, at du sover i løbet af dagen, og anmoder om, at ingen kommer over eller ring i løbet af de timer, du sover.

stimulanser

Mens du måske være fristet til at tøffer koffeinholdige drikkevarer på arbejde for at holde sig vågen i løbet af din vagt, drikker koffein kun i starten af ​​din vagt. Hvis du drikker koffein nær slutningen, kan du opleve problemer med at falde i søvn og søvn forstyrrelser. Lys vil gøre dig holde sig vågen, så i slutningen af ​​din vagt, når du går hjem, slid solbriller og en hat til at bo i mørke.

Køreplan

Nogle sejlplansændringer kan hjælpe dig med at genoprette fra natholdet. Arbejd med din arbejdsgiver for at undgå for mange nattevagter i træk. Hvis du føler dig søvnig, mens på arbejde, tage en kort lur, hvis din vejleder giver dig OK. Sørg også for at forkorte din pendler så meget som muligt, hvis du arbejder på natholdet. En lang pendler hjem vil holde dig væk længere. Hold den samme tidsplan i weekenden. Gå til seng på samme tid hver dag og vågner op på samme tid, selv om nonwork dage.

Andre Tips

Selvom du arbejder, mens de fleste mennesker sover, ikke springe ud på søvn i løbet af dagen. Du bør dog stadig sove mindst syv til otte timer om dagen ifølge Cleveland Clinic. Har en rutine for, når du går i seng, og gøre det hver dag. Hvis du går i seng hurtigt efter din vagt, bør søvn være nemmere.


        

Udgiv min kommentar