Fantacine.com

Sundhedsmæssige fordele af vitamin B-kompleks på huden

B vitaminer arbejder sammen for at holde kroppen indefra og ud. B-Complex omfatter B1 (thiamin), B2 (Riboflavin), B3 (Niacin), B5 (pantotensyre), B6 ​​(Pyridoxin) og B12 (cyanocobalamin). De bør tages sammen snarere end en ad gangen. Ud over sund hud, de tegner sig for et sundt nervesystem, god omsætning og stress reduktion.

Biotin

Biotin er nødvendigt for uddelegering af alle B-vitaminer. It hjælpere i sund hud. Det findes i hele kerner, salt vand fisk og orgel kød.

B1-vitamin

Vitamin B1 (thiamin) findes primært i indmad, havregryn, æg åg, rosiner og nødder. Dette B-vitamin er ansvarlig for cirkulation og giver huden en sund glød, og dem på prævention kan være mangelfuld.

vitamin B2

Vitamin B2 (Riboflavin) kan findes i mejeriprodukter og bevarer hudens balance. Dårlige niveauer af B2 detekteres i tørre læber med revner i hjørnerne.

B3-vitamin

Vitamin B3 (Niacin) giver iltning på huden, men tages alene kan forårsage rødme. Medmindre tilskud anmodes af en læge, indarbejde det i en daglig kost gennem fødevarer som broccoli, gulerødder og tomater.

vitamin B5

Vitamin B5 (Pantothensyre) er kendt som stress reliever af B-vitaminer og en mangel kan føre til kløende og irriterende udslæt af dermatitis. Et par Vitamin B5 kilder er mørkegrønne grøntsager og bønner.

vitamin B6

Vitamin B6 (pyridoxin) regulerer kroppens kalium og natrium balance forhindrer huden i at blive vist puffy. Magert kød er de bedste kilder til at opnå Vitamin B6 og mangler medføre nedsat produktion af røde blodlegemer.

B12-vitamin

Vitamin B12 (cyanocobalamin) styrer celle dannelse og celle levetid. Det giver huden sin sunde farve og findes i fisk og skaldyr, indmad og mejeriprodukter.


        

Udgiv min kommentar