Fantacine.com

Sådan diagnosticere Red Muldvarpe på hud

Sådan diagnosticere Red Muldvarpe på hud


Røde modermærker på huden kan forekomme alarmerende. Især hvis du har aldrig set et mærke nogen anden end brun eller sort skygge, kan din første indskydelse være at ringe til en læge. Det er ikke altid nødvendigt. Faktisk kan du spare dig selv et par ture til lægen, hvis du kender nogle grundlæggende oplysninger. Denne artikel vil vise dig de trin, du skal tage for at diagnosticere røde modermærker på huden.

Instruktioner

1 Stå foran et spejl, eller holde en håndholdt spejl, så du nemt kan se din hud. Det første element, du ønsker at kontrollere, om røde modermærker på huden er asymmetri. Nogen måde man ser på det, bør der være symmetri. Hvis det er symmetrisk, er der ingen bekymring på dette område.

2 Kig på grænsen af de røde modermærker på huden. En glat, eller perfekt afrundet kant er ideel. Hvis det er uregelmæssig eller takkede, men dette er grund til bekymring.

3. Overvej farven på de røde modermærker på huden. Må ikke bekymre dig. Rød alene er ikke nogen grund til at bekymre sig. Så længe mærket er den samme farve hele vejen igennem, er der intet galt. Hvis du se forskellige nuancer eller farver, kunne det være bekymrende.

4 Tag en blyant og bruge det som en måling guide. Røde modermærker på huden er typisk meget lille. Hvis du har en større end en blyant viskelæder, det er grund til bekymring.

5 Kig på højde af de røde modermærker på huden. Selv om det er helt almindeligt, at godartede mærker, som skal lidt hævet, hvis dette symptom er fundet i forbindelse med nogen af ​​de andre egenskaber er beskrevet ovenfor, bør du se en læge.

TIPS

  • For at gøre tingene lettere for dig, huske ABCDE. A (asymmetri), B (Border), C (farve), D (diameter), E (Elevation).

        

Udgiv min kommentar