Fantacine.com

Hvordan skal tjekkes dit barns Legetøj til Lead

Blyforgiftning stadig et stort problem for folkesundheden, især for børn. Selv om brugen af ​​bly maling i boliger, legetøj, køkkengrej og andre elementer blev forbudt i USA i 1978, er bly stadig anvendes i plast og bruges bredt i udlandet. Legetøj forblive en potent kilde til bly, og forebyggelse af farlige bly eksponering er et spørgsmål om at holde styr på produkt minder, vel vidende, legetøjet forventes at indeholde bly, og fjerne eller professionelt teste mistænkelige legetøj.

Instruktioner

Kontrol minder

1 Kontroller Consumer Product Safety Commission hjemmeside for de nyeste legetøj tilbagekaldelser. Den CPSC site har up-to-date information om nye minder.

2 Sammenlign dit barns legetøj med tilbagekaldelsen listen.

3 Følg tilbagekaldelse retninger. Når CPSC minder et element, agenturet også konkrete anvisninger og kontaktoplysninger til denne tilbagesendelse.

Hjem Og faglige test

4 Sorter barnets legetøj og fjern dem størst sandsynlighed for at indeholde bly. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, legetøj størst sandsynlighed for at indeholde bly omfatter dem overleveret gennem generationer (før bly maling blev forbudt i 1978) og legetøj importeret fra udlandet.

5 Køb en bly-test kit. Home-testkit kan købes online og på større butikker. Deres nøjagtighed, men er tvivlsom, og de ikke sige, hvor meget bly et produkt indeholder. Nogle kits tester kun for bly på overfladen.

6 Tag de emner, du har mistanke til at have ført til en professionel laboratoriet for testning. The National Lead Information Center tilbyder forbrugerne råd om hvor man kan finde lokale laboratorier.

TIPS

  • "Consumer Reports", et blad, der har specialiseret sig i at teste produkter for værdi og effektivitet, afgav en positiv gennemgang at Lead Check Household Lead Test Kit.
  • Hvis du er bekymret for dit barns eksponering for bly, så tal med din børnelæge. En simpel blodprøve kan vise, om barnet har været udsat for farlige niveauer af bly.

        

Udgiv min kommentar