Fantacine.com

Propolene & VægttabPropolene er et vægttab supplement udviklet af firmaet Obesity Research. Opkaldt efter en varemærkeregistreret fiber ved navn Propol, Obesity Research hævder, at Propolene virker ved at binde sig til det fedt, du spiser, så fedtet er forhindret i at blive fordøjet. Selskabet hævder bindingsprocessen forårsager en øget følelse af oppustethed, hvilket fører til mindre spise.

Ingredienser

Propolene består af Propol, som Obesity Research hævder at være 100 procent kostfibre. Det aktive stof i Propol er glucomannan, der er fundet i og ekstraheret fra konjac rod.

Historie

Propol først blevet af interesse i vest i 1984, efter en undersøgelse behandlet med virkningerne af glucomannan med at kontrollere kolesterol. Undersøgelsen fra 1984, bortset fra at konkludere, at glucomannan var effektivt til at sænke kolesterol, bemærkede vægttab i de involverede i undersøgelsen mennesker. Tidligere har konjac rod, glucomannan stammer fra blevet anvendt i Japan til at gøre kaloriefattige japanske SHIRATAKI.

Fungere

Glucomannan er klassificeret som en super-opløseligt polysaccharid. En enkelt gram kan absorbere så meget som 200 ml vand. Mens Obesity Research hævder, at Glucomannan binder sig til fedt molekyler forhindrer dem i at blive absorberet af kroppen. I virkeligheden, glucomannan kvælder i nærvær af væsker og forhindrer optagelsen af ​​alle næringsstoffer, som de passerer gennem tarmene.

effekter

Fedme Research ikke liste nogen bivirkninger for brug af Propolene. WebMD nævner, at glucomannan, den aktive bestanddel i Propolene, er blevet forbudt i flere lande på grund af en høj forekomst af gastrointestinal obstruktion. Australien har forbudt produktet på grund af faren for kvælning fra stoffet hævelse i spiserøret. WebMD hedder også, at forsigtighed bør anvendes, hvis en person har diabetes.

Overvejelser

Propolene har ikke været udsat for mange undersøgelser i USA, har heller ikke FDA godkendt Propolene. Men en undersøgelse foretaget i 2008 om virkningerne af glucomannan i medvirken i vægttab indikerer, at det er nyttigt at kontrollere kolesterol, men ikke i at fremme vægttab.


        

Udgiv min kommentar