Fantacine.com

Komplikationer af en urinrørsforsnævring

Komplikationer af en urinrørsforsnævring


En urinrørsforsnævring indebærer indsnævring i urinrøret, røret i hvilket urin forlader blæren. En forsnævring kan være forårsaget af skade eller infektion, der helbreder med arvæv. Betingelsen er sjælden hos kvinder. Komplikationer kan udvikle sig fra denne urinrørsforsnævring.

Symptomer

Den sædvanlige indledende symptom på en urethral forsnævring er nedsat urin flow. Andre symptomer omfatter belastende at passere urin og drible eller sprøjtning af urin. Patienten kan også være nødvendigt at urinere oftere og erfaring haster alvorlig nok til at forårsage inkontinens.

Infektioner

Fordi den enkelte en urinrørsforsnævring ofte ikke kan passere hele urin i blæren, urinen er mere modtagelige for at blive smittet. Dette kan føre til blære, prostata og nyre infektioner.

Blære Stones

En urinrørsforsnævring kan resultere i blæresten grund af den kroniske opbremsning og standsning af urinflow, og på grund af urinvejsinfektioner.

Betændelse

Kronisk prostatitis (betændelse i prostata), epididymitis (betændelse i kanalsystemet, der gemmer spermatozoer) og blærebetændelse (blærebetændelse) kan forekomme på grund af en urethral forsnævring.

Byld

Et bud masse (absces) langs urinrøret kan udvikle. Dette er en kugle af inficerede celler og pus, som kan forårsage yderligere skade på urinrøret og væv under blæren.

urethrae Cancer

En tredjedel til halvdelen af ​​mænd med urethral kræft har en historie af urinrørsforsnævring ifølge afdelingen for Urologic kirurgi ved Washington University i St. Louis.


        

Udgiv min kommentar